PAKROVIMO VAIZDAI
Švietimo Ir Biuro Reikmenys

Magnetine Lenta, Magnetinė Sausas Ištrinti Lenta, 1 Trintukas 2 Žymekliai 4 Magnetai Aliuminio Rėmas, Pranešimų Lentos, Dvipusis

(0 Atsiliepimai)
€26.79 €14.73

Žymos:

Prekės kodas:t44436

Aprašymas:

Tai tvirta dvipusė rašymo lenta yra puikus planavimo, piešimo, priminimus, to-do sąrašus, ir daugiau.Tai lengva įdiegti ir funkcijos magnetinės juostelės bžūp, kad būtų patogiau.Idealiai tinka namuose, biure, arba naudoti klasėse.

Specifikacija:

Gaminio dydis: apie 30x40x2cm/11.81x15.75x0.79 cm

Medžiaga: aliuminio lydinys, kepimo dažų skydelis

Pakavimo Sąrašas:

Rašomoji lenta x1 + pen x2 + valdyba trintukas x1 + magnetinis laikiklis x4 ( priedai yra spalvos atsitiktinės)

Pastabos:

1. Dėl skirtingų monitorių ir šviesos efektai, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvos, kuri parodė nuotraukas.

2. Atleisk, šiek tiek matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.Be to, lanyards ir kabliukai NĖRA įtraukti.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Patvarus ir Sklandžiai Rašyti: Ši magnetinė lenta yra tvirtas kepimo lako skydelis, kuris suteikia sklandų rašyti paviršiaus ir lengvai trinti nepaliekant jokių dėmių.Aliuminio lydinio rėmas prideda papildomų patvarumo ir stabilumo valdyba.

2.Daug Rašymo Erdvę: Ši Magnetinė Lenta yra skiriasi nuo kitų mini interaktyviąsias lentas, nes ji yra dvipusė rašymo paviršius pakankamai vietos užrašams ant abiejų pusių, ir du kartus tušti kraštai lengvai trindami ir tvarkymas.

3.Efektyvi Organizacija: Mūsų Magnetinė Lenta leidžia sklandžiai ir dėmių-nemokamai raštu, trynimas, ir lengva vietą žymekliai.Išlaikyti savo vietos tvarkinga su savo atsparus įbrėžimams rašyti paviršiaus ir patogus magnetinės juostelės.

4.Universalus Naudojimas: Pakelti savo produktyvumo ši magnetinė lenta, puikiai organizuoti dienos planavimo, eskizai, priminimus, ir daugiau.Jo kompaktiškas dizainas tinka bet namuose, mokykloje ar darbo aplinkoje.

5.Lengvai vietą: Pasirinkti orientacijos mūsų magnetinė lenta, kad atitiktų jūsų poreikius.Naudoti 4 mobiliuosius kabliukais pakabinti jį bet kokiu būdu norite, remiantis vietos dydis ar asmeninio skonio.Palaikyti tvarką savo kelią!

.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Pateikti Reitingas

    Panašūs Produktai

    Matching Products

    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių