PAKROVIMO VAIZDAI
Galinio Lango

Dvigubas USB Automobilinis Įkroviklis - "Bluetooth", FM Siųstuvas, Automobilių MP3 Grotuvas, laisvų Rankų įrangą, Ir TF Kortelės Palaikymas Automobilių Reikmenys

(0 Atsiliepimai)
€7.55 €3.85

Žymos:

Prekės kodas:t42788

Aprašymas:

Aukštos klasės BT FM Siųstuvas: Kietas BT ir FM jungtys transliuoti muziką tiesiai iš savo telefono į savo automobilių garso sistemos.

-Lengvai Poros: Lengvai suporuoti savo telefoną sekundžių ir transliuoti muziką tiesiai iš telefono į automobilio garso sistemą.Tai bus automatiškai prisijungti prie savo įsimintų suporuoti BT įrenginį, kai galia.

-Įtampa Ekranas: Įtampa ekrano funkciją užtikrina saugumą priminimas iš pirmo žvilgsnio.

-Laisvųjų rankų įranga: BT 5.0 technologija užtikrina stabilų ryšį ir echo panaikinimo sumažina foninį triukšmą aiškiau skambučius.Integruotas mikrofonas su Aido slopinimas ir Triukšmo Slopinimo (CVC) technologija leidžia efektyviai kurti dvipusis garso kokybę.Lengvai atsiliepimas/numerio perrinkimą/atleisti darbuotojus arba atsisakymas atsiliepti tiesiog spustelėkite mygtuką.

-Dual USB Prievadai: Jūs galite gauti savo įrenginių visiškai įkrautas per trumpą laiką, paramos įkrauti du įrenginius vienu metu.Padėti jums mėgautis automobilių stereo transliacijos ir įkrauti Savo išmanųjį įrenginį tuo pačiu metu.

-Muzikos Grojimo: Parama BT Muzika/ USB Disko MP3 muzikos grotuvas.Prijungti jūsų Išmaniųjų telefonų ar kitų BT įrenginiai, per BT norėdami transliuoti muziką, arba galite įterpti į USB "flash" atmintinė (maks talpa 32GB), mėgautis savo muzikos.Transliuoti muziką ir skambučius tiesiai iš savo Mobiliųjų prietaisų, į automobilio stereo sistemą per FM radijo signalo (87.5-108.0 MHz).

-Saugumas: Užtikrina saugaus vairavimo be trikdžių.

-Suderinamumas: Tinka dauguma smartphonach, tabletės ir daugiau prietaisų, kurie įrengti su " BT "funkcijos, pavyzdžiui, "iPhone", "iPad", "iPod", Planšetinį kompiuterį "Samsung" ir kitų "Android" išmaniųjų telefonų.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: ABS

BT versija: 5.0

BT dažnių juosta: 2.4 GHz-2.48 GHz

BT Perdavimo atstumas: 5m

FM dažnis: 87.5-108 mhz

FM perdavimo atstumas: 2 m

Įėjimo įtampa: 12-24V

Palaikymo išplėtimas: U disko

Dėkojame už jūsų paramą!Sveiki atvykę į pirkti pas mus!jei norite pirkti daugiau, nei mes, sąraše, prašome susisiekti su mumis.Have a nice day!

.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Prekės Pavadinimas: NoEnName_Null
  • Elemento Tipas: FM Siųstuvas
  • Pateikti Reitingas

    Panašūs Produktai

    Matching Products

    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių