PAKROVIMO VAIZDAI
Komandinis Sportas

1pcs 30ML Vartininko Pirštinės Valymo Tackifier Švaresnis Sporto Reikmenys Futbolo Bateliai Daugiafunkcinis Lauko B8X6

(0 Atsiliepimai)
€8.73 €5.24

Žymos:

Prekės kodas:t41784

Produkto pavadinimas:Vartininkas pirštinės Valymo tackifier

Gaminio Dydis apie:10.5*4.1

Gaminio spalva: Kaip parodyta paveikslėlyje

Gaminio Medžiaga:skysčiai

produkto savybės:

1. Pagerina sukibimą iš vartininko pirštinės: Tai 30ml futbolo vartininko pirštinės lipnus cleaner buvo specialiai sukurta siekiant pagerinti sukibimą, pirštinių, užtikrinant tvirtai laikykite kamuolys metu itin taupo. 2. Veiksmingas valiklis: veiksmingai pašalina purvo, prakaito ir kitų šiukšles iš latekso odos paviršiaus vartininko pirštinės.

2. VEIKSMINGAS VALIKLIS: Lipni Švaresnis veiksmingai pašalina purvo, prakaito ir kitų šiukšles iš latekso odos paviršiaus vartininko pirštinės.Tai padeda išlaikyti kokybės ir ilgaamžiškumo derinys, pirštinės.

3. Latekso Odos Suderinamumas: klijų valiklis, specialiai sukurtos latekso odos vartininko pirštines ir užtikrina veiksmingą tobulinimą rankena kamuolys, nesukeliant jokios žalos ar blogėjimą, medžiagos.

4. LENGVA NAUDOTI: 30ml dydžio Klijų Cleaner yra lengva nešiotis ir naudoti.Tiesiog taikyti atitinkamą sumą, delno ir pirštų pirštinės, patrinti švelniai ir palikite išdžiūti.Tai greitai, be rūpesčių sprendimą išlaikyti optimalų sukibimą.

5. PROFESINĖS KLASĖS REZULTATŲ: Profesionalūs vartininkai pasitikėti šiuo vartininko pirštinės klijais ir švaresnis atlikti patikimai.Nesvarbu, ar esate profesionalus sportininkas, ar aistringas mėgėjų, šis produktas padės jums atlikti savo geriausia lauke.

Atsargumo priemonės:

1. Kaip mes visi žinome , įvairios kompiuteriai ekrano spalvos skirtingai, spalva tikrasis prekė gali šiek tiek skirtis iš šios nuotraukos.

2. Jei manote, sunku pasirinkti dydį, jūs galite jaustis laisvai susisiekti su mewe bus duoti jums keletą pasiūlymų, bet tai jums nuoroda tik.

Vežimą sudaro:

1 vnt Vartininko pirštinės Valymo tackifier

sveiki, vaikinai, ačiū, kad lankotės mano parduotuvėje.jei norite pirkti daugiau, nei mes, sąraše, prašome susisiekti su mumis.Kviečiame apsilankyti.Tikimės, kad jūs have a nice day!

.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Pripučiami: No
  • Pateikti Reitingas

    Panašūs Produktai

    Matching Products

    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių