PAKROVIMO VAIZDAI
Dviračių sportas

Vandens Puodelio, Buteliuko Dėklas 40Oz Vandens Butelis Vežėjas Dėklas Įvorė Laikiklis Pečių-Atgal Dizaino Vandens Butelis Reikmenys, Dviračių sportas

(0 Atsiliepimai)
€15.53 €7.76

Žymos:

Prekės kodas:t4030

Šis vandens butelis vežėjas krepšys specialiai pritaikytos aktyvių asmenų.Pečių-nugaros dizainas leidžia lengvai fotografuoti bet kuriuo metu.Pagamintas iš aukštos kokybės audinio medžiagos, tai apsaugo nuo slydimo arba drebulys, užtikrinti savo vandens butelio lieka įdėti.Išlaikyti jūsų kūno skysčių ir buvimo vietą pailsėję per treniruotes, žygius ar lauko veikla, naudojant šį patogi vežėjas maišelį.

Specifikacija:

Produkto pavadinimas: Vandens Butelio Dėklas Turėtojas

Medžiaga: Audinys

Svoris: apie 160g

Dydis: apie 9,5*4.5 cm | 3.74*1.77 į

Spalva: Juoda, rausva, balta

Pakavimo Sąrašas:

1pcs*Vandens Butelio Dėklas Turėtojas

Pastabos:

1. Dėl skirtingų ekrano ir apšvietimo efektai, tikroji spalva produktas gali šiek tiek skirtis nuo spalvų, kaip parodyta paveikslėlyje.

2. Dėl vadovo matavimo, prašome leisti matavimo nuokrypis 1-3cm.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1."Hands-Free Patogumui: Mūsų Vandens Butelio Dėklas su Peties Dirželis suteikia laisvų rankų patogumas, išlaisvinant jus mėgautis veiklos lauke, o jūsų 40OZ puodelis lieka saugus.Ideali tiems, kurie nori be rūpesčių keliauti.

2.Išimtiniais Patogumui: Patirtis, išskirtinis ilgaamžiškumas ir patogumas su šiuo vandens butelio dėklas.Pagaminti iš didelio tankio, patvarus audinys medžiaga, ji gali pasigirti puikiu nusidėvėjimo atsparių savybių.Neteplios ir lengva valyti, ji užtikrina ilgą naudojimą, o apsaugoti savo butelį nuo sugadinimo ir įbrėžimų.

3.Patogus ir Saugus: savo Transporto essentials " su lengvai ir niekada misplace juos vėl su savo vandens butelio dėklas.Įrengtas nuimamas krepšys, galite išsaugoti savo telefone, keitimas, klavišų, ir kitų smulkių daiktų, be baimės prarasti juos.Plius, patogus diržas užtikrina lengvas prieigą prie savo poreikius, kur jums eiti.

4.Lengva Paimti: Laikykite savo vandens buteliuką lengvai pasiekti kelyje, nesirūpindami apie slydimo arba kratant.Dirželis ir reguliuojamas puodelio rankovės užtikrina stora tinka labiausiai butelių dydžiai.

5.Plačiai Naudojamas: Puikiai tinka visiems jūsų lauko nuotykius, mūsų vandens butelio dėklas su dirželiu leidžia jums likti drėkinantis, išlaikant savo rankas nemokamai.Idealiai tinka kelionėms dviračiais, kempingas, žygiai, ir iškylauti.Neleisk, troškulys, lėtai you down!

.

  • Medžiaga: Guma
  • Tipas: tiesioginių geriamojo vandens
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Talpa: 0.5 L
  • Pateikti Reitingas

    Panašūs Produktai

    Matching Products

    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių