PAKROVIMO VAIZDAI
Namai Ir Sodas

Automatinis Augalų Waterer Savarankiškai Laistymo Smaigalys Drippers Rinkiniai Waterers Lašelinę Laistymo Laistymo Įrenginys Reguliuojamas Lašeline Sistema

(0 Atsiliepimai)
€4.65 €2.32

Žymos:

Prekės kodas:t4024

Kulka Taškų:

1.Novatoriškas Dizainas: Mūsų Augalų Laistymo Šuoliai pasigirti savarankiškai laistymo dizaino, kad būtų nustatyta, tolygus greičio reguliavimas siekiant užtikrinti net vandens paskirstymo nepažeidus augalų šaknys.Su unikaliu reguliatorius, jūsų augalai augs sveikesnis ir gražesnis nei bet kada anksčiau.

2.Puikios Kokybės: Pagaminti iš aukščiausios klasės medžiagos PP, mūsų Augalų Laistymo Įrenginiai yra saugūs ir nekenkia aplinkai.Išskirtinį tvirtumą ir ilgaamžiškumą išvengti deformacijos ar žalos, o nuolat teikia vandens savo augalai.

3.Universalūs Dizainas: Šie Savarankiškai Laistymo Statymų telpa dauguma vandens buteliai su kaklo skersmuo 28-30mm, tokių kaip vanduo, soda, ar sulčių butelius.Jie nėra lengva nukristi ir gali suteikti nuolatinį vandens tiekimą jūsų augalams.

4.Puikus Kūrinys: Šių augalų laistymo spindulių funkcija, kokybiškos apdailos, todėl gražiai sklandžiai išvaizdą.Sukurta siekiant būti dilimui, jie siūlo išskirtines patvarumo, šviesus ir išnyks atsparių spalvų, ir patogus-to-touch paviršius.

5.Lengva transportuoti: Šių laistymo spindulių, yra lengvas ir mažas dydis, todėl juos lengva nešiotis ir laikyti.Jie ne užima daug vietos ir yra patogu, vežamų į jūsų namų, darbo vietos, kelionės, ar verslo kelionę.

Aprašymas:

Tai Automatinis Augalų Waterer funkcijas savarankiškai laistymo dizaino, pagamintas iš kokybiškų medžiagų ir aukščiausios kokybės apdailos.Suderinamas su dauguma vandens butelių, jis puikiai išlaikyti jūsų augalai hidratuoti, namuose, darbo vietoje, kelionės metu, ar verslo kelionėms.Atsisveikinti su sausų augalų su šiuo patogus ir efektyvus sprendimas!

Specifikacija:

1. Produkto Pavadinimas: Automatinė Laistymo Įrenginys

2. Taikoma: sodo gėlės ir augalai

3. Medžiaga: PP

4. Spalva: Rožinė/Žalia/Juoda

Paketų Sąrašo:

1*Augalų Waterer

.

  • Medžiaga: Guma
  • Modelio Numeris: automatinis augalų waterer
  • Tipas: Laistymo Rinkiniai
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Pateikti Reitingas

    Panašūs Produktai

    Matching Products

    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių