PAKROVIMO VAIZDAI
Sporto Ir Kūno Pastato

Kulkšnies Parama Petnešomis Reguliuojamas Nėrinių Rankovės Neoprenines Apsaugas Kvėpuojantis Kulkšnies Suspaudimo Įvorė Didžiausia Koncentracija, Vyrams, Moterims

(0 Atsiliepimai)
€3.57 €1.89

Žymos:

Prekės kodas:t38682

Aprašymas:

【Paramos Ir Apsaugos】: Kulkšnies Parama Petnešomis yra veiksminga čiurnos dirželis, specialiai sukonstruotas čiurnos sąnario fiksavimui, paramą ir apsaugą, per fitneso pratimas.

【Reguliuojamas Dizainas】: Nėriniai Kulkšnies Įtvaras, Nėrinių dizainas, galima reguliuoti įtampa pagal poreikį, ne našta, kai dėvėti, lengva įdėti ir kilimo.

【Plačiai Naudojami】: Kulkšnies Parama Petnešomis yra puikus kasdienio dėvėjimosi ar lauko veikla, pavyzdžiui, bėgimas, pėsčiomis, teikia paramą ir komfortą kulkšnies

【Orui Ir Patogūs】: Čiurnos dirželis apsaugų yra pagamintas iš aukštos kokybės neopreno medžiagos, minkštos ir odos draugiškas, orui ir patogūs dėvėti.

【Tiek Kairės ir Dešinės Kojos Naudoti】: Čiurnos stabilizatorius, naudoti arba į kairę, arba į dešinę koją, galima nešioti ir vyrai ir moterys, atviras kulnas konstrukcija leidžia petnešomis, kad lengvai tilptų dauguma stilių batai.

Specifikacija:

Medžiaga: Neoprene

Dydis: 17.2cmx9cm/6.77inchx3.54inch

Komplektą Sudaro:

1Pcs Kulkšnies Parama Petnešomis

.

  • Medžiaga: Neopreno
  • Modelio Numeris: čiurnos įtvaras
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Pateikti Reitingas

    Panašūs Produktai

    Matching Products

    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių