PAKROVIMO VAIZDAI
Namo Saugojimo Ir Organizacijos

Įrankių Krepšys Organizatorius Kempingas Virtuvės Saugojimo Krepšys Su Užtrauktukais Bei Rankenos Tool Tote Maišą, Lauko Įranga, Atlikti Maišelis Kempingas

(0 Atsiliepimai)
€24.94 €12.46

Žymos:

Prekės kodas:t3849

Tai patvarus įrankis saugojimo krepšys su daugiafunkcinis nešiojimo dirželis yra puikus laikyti savo daiktus saugiai transportavimo metu arba lauko veikla.Ji suteikia daug erdvės ir yra patogus laikyti.Pagamintas iš patvarių medžiagų, atspari lauko sąlygoms, šis maišelis yra būtina turėti visus įrankius entuziastas.

Specifikacija:

Medžiaga: 600d Oksfordo audinys, medvilnės pearl

Produktas išsiplėtė dydis: 34*14*14cm/13.39*5.51*5.51 į

Svoris: apie 280g

Pakavimo Sąrašas:

Kempingas Saugojimo Krepšys*1pcs

Skiriamoji*3pcs

Pastaba:

Dėl apšvietimo efektai ir filmavimo kampai, nėra spalvų skirtumas produkto, prašome suprasti.

Dėl vadovo matavimo, yra tolerancija produkto dydžio.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Patobulinto Saugojimo Sprendimas: Šis kempingas saugojimo krepšys yra viršutinio akių kišenėje, kuri leidžia patogiai laikyti įvairių maži prietaisai ir elementai.Ne daugiau rummaging per dėžes rasti tai, ko jums reikia.

2.Modernizuota Įpakavimas: Su nuimamu dozatoriais, mūsų Kempingas Saugojimo Krepšys yra puikus rūšiavimo pavarų efektyviai ir išlaikyti elementus saugus.Įrengta smūgiams atsparus kablys ir kilpa tvirtinimo detalės, transportavimo ir lauko veikla nerimauti nemokamai.

3.Didžiulis Talpa: Mūsų kempingas laikymo maišelis yra idealus sprendimas visiems savo stovyklavimo poreikius.Su savo universalus dizainas, jis leidžia jums lengvai konvertuoti jį į didelį saugojimo srityje.Galite išsaugoti kempingas virtuvės, lauko įrankių ar daiktų.

4.Lengva Naudoti: išorės nešiojimo diržai įrengti šis Kempingas Saugojimo Krepšys suteikia universalus saugojimo galimybes.Jūs galite lengvai pridėti kitų priedų ar maišelius lengviau, saugojimo ir prieigos prie savo įrankius.

5.Puikus Medžiaga: Šis kempingas saugojimo krepšys yra pagamintas iš patvarių medžiagų, kurios gali atlaikyti lauko sąlygomis.Tai atsparus įbrėžimams, užtikrinti, kad jūsų įranga yra saugoma net per patikima nuotykius.

.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Medžiaga: Poliesteris
  • Funkcija: Eco-Friendly
  • Modelio Numeris: Įrankių Krepšys
  • Tipas: Laikymo Krepšiai
  • Pateikti Reitingas

    Panašūs Produktai

    Matching Products

    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių