PAKROVIMO VAIZDAI
Monetos Piniginės & Laikikliai

Ponios Piniginė Moters Rankinėje Išskirtinį Snap Užtrauktuku Užtraukiama Kišenė ID Korteles, grynųjų Pinigų Kasdien Straipsniai

(0 Atsiliepimai)
€10.57 €7.72

Žymos:

Prekės kodas:t38311

H9 Ponios Piniginė Moters Rankinėje, Paprastas ir Elegantiškas Dizainas Rankinėje ID Korteles, grynųjų Pinigų Kasdien Elementus H9

Prekės Specifikacija:

Savybės:

Didelės Talpos: piniginės turi didelius pajėgumus su 6 kortelės krepšiai, 1 pinigų maišas, 4 nuslėpė girds, 1 užtrauktuku maišelį, ir 2 foto krepšiai, kad atitiktų jūsų kasdienių poreikių.

PU Odinė Medžiaga: Pagamintas iš aukštos kokybės PU odos, ši piniginė yra atsparus vandeniui, drabužiai-saugus, patvarus ir turi ilgą tarnavimo laiką.

Išskirtinį Snap Užtrauktuku: piniginės atidaryta išskirtinį snap užtrauktuku, kuris yra saugiau ir patogiau.

Zip Kišenėje: yra mažas užtrauktukas kišenė dešinėje pusėje piniginę, kuris gali turėti monetų ir kitų šansai ir baigiasi.

Aparatūros Užtrauktukas: Išskirtinį aparatūros užtrauktukas, sklandus ir greitas, tvirtas ir patvarus, ir lengva naudoti.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: PU

Dydis: 14*9.5*2cm

Paketą Sudarė: 1*Piniginės

Pastabos:

Atkreipkite dėmesį, kad dėl įtakos šviesos ir ekraną, šiek tiek chromatines aberacijos yra priimtinas.

Prašome leisti 1-3cm paklaida dėl rankinis matavimas.

Komplektą Sudaro:

1*Piniginės

1,Apie Laivybos: Po to, kai jūs užsisakyti produktą, mes išsiųsti jūsų pirkti per 3-4 dienas.Jei turite specialių reikalavimų,prašome palikti mums pranešimą arba susisiekti su mumis tiesiogiai. 2,Apie Grąžinamosios išmokos: Jei prekės yra pažeista tranzitu, galite grąžinti ją per 7 dienas.Kai prašote grąžinti pinigus,pirkėjas turi gauti patvirtinimą iš pardavėjo. 3,Apie prekybos ir Dropshipping: didmeninė, mes jums siūlome, arba free express shipping", kuri trunka tik 3-8 dienų atvykti.Drop laivyba, mes galėtume išsiųsti prekes savo klientams tiesiogiai ir nebus palikti informacijos apie mus, jei norite. 4,Kaip aš galiu sekti mano sklypo?: Jūs galite sekti savo sklypo apie šią svetainę, naudodami savo sekimo numerį: www.17track.net/en (Nukopijuoti į naršyklės atidaryti) 5,Jeigu jums iškilo klausimų, dėl užsakymų prašome ir susisiekti su mumis pirmą, mes suteikiame jums patenkinti atsakymą.Nes jūsų parama yra mūsų varomoji jėga.

.

  • Medžiagos Sudėtis: PU
  • Pamušalas: sintetinės odos
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Pagrindinė Medžiaga: PU
  • Pateikti Reitingas

    Panašūs Produktai

    Matching Products

    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių