PAKROVIMO VAIZDAI
Sporto Ir Kūno Pastato

1 Pora Žiemą Kelio Įtvaras Šiluminis Kojos Kelio Šilčiau Moterims, Vyrams, Artritas Kneepad Kelio Paramą, Triušių Kailių Bėgių Kelio Raštas

(0 Atsiliepimai)
€4.84 €2.81

Žymos:

Prekės kodas:t34758

Produkto specifikacijos:

Medžiaga: Medvilnė

Dydis: S, M, L, XL, XXL

Spalva: juoda, pilka

Produkto savybės:

1. Aukštos kokybės medžiaga: Šią žiemą triušio plaukų šiltas kelio parama buvo puikios kokybės, pagamintas iš aukštos kokybės rabbit plaukų medžiaga, siekiant užtikrinti pakankamą šilumos ir jaukumo.Triušio plaukų turi puikias izoliacines savybes, kurios gali veiksmingai apsaugoti savo kelius nuo šalto oro.

2. Šaltas kojas ir kašmyras antkelius: Jei turite šalta kojų ar norite papildomai šilumos ir palaikymo, šis kelio parama yra puikus pasirinkimas.Ji teikia šilumą kelio, sumažina sąnarių skausmą ir diskomfortą, ir suteikia tvirtą paramą visiškai apsaugoti savo kelio.

3. Šilumos išsklaidymo saugojimo funkciją: Tai sportas kelio parama turi unikalią šilumos saugojimo funkcija, kuri gali padėti išlaikyti kelio šiltas krūvio metu.Nesvarbu, ar tai lauko arba vidaus pratybų, ši parama gali suteikti jums papildomą komfortą ir apsaugą.

4. Tinka įvairių sporto šakų: Tai kelio parama tinka įvairių sporto šakų, įskaitant bėgimas, krepšinis, futbolas, slidinėjimas ir kt.Jis gali ne tik teikia šilumą, o parama kelių, tačiau ji taip pat gali padėti sumažinti stresą ir diskomfortą krūvio metu, todėl jums patogiau sportuoti.

5. Tinka šaltas oras: Jei jūs dažnai judėti esant šaltam orui, tai kelio parama yra jūsų idealus pasirinkimas.Ji gali veiksmingai saugo kelio šiltas, sumažinti šalto oro, dėl sąnarių, ir padaryti jus labiau pasitiki savimi, mėgautis lauko veikla.Ar tai, slidinėjimas, žygiai, arba kasdien vaikščioti, tai kelio parama suteikia papildomą apsaugą ir komfortą.

Dėmesio:

1. Dėl vadovo matavimo, prašome leisti skirtumas apie 1-3cm.Dėkojame už jūsų supratimą!

2. Dėl skirtingų monitorių, įsidėmėkite, kad nuotraukos gali neatitikti faktinių spalva projekto.

Į paketą įeina:

1 * Pora antkelius

.

  • Modelio Numeris: Žiemos Antkelius
  • Amžius: Virš 13, Universalus
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Medžiaga: Nardymo medžiaga
  • Pateikti Reitingas

    Panašūs Produktai

    Matching Products

    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių