PAKROVIMO VAIZDAI
Virtuvė,Valgomasis & Baras

Nerūdijančio Plieno Mėsos Tenderizer Roller Virtuvės Pagalbos Geležinkelių Mėsos Tenderizer Kepsnys Geležinkelių Pušų Spyglių Minkštinimo, Voleliu Įrankiai

(0 Atsiliepimai)
€2.06 €1.44

Žymos:

Prekės kodas:t3404

Kulka Taškų:

1.Tvirtas Sudėjimas: Suprojektuoti su aukščiausios nerūdijančio plieno medžiagos, šios mėsos tenderizer roller suteikia efektyvus ir lengvas tenderization dėl įvairių mėsos gaminių.Jo stipri ir tvirta konstrukcija užtikrina ilgalaikį našumą su dideliu patvarumu, išlaikant mėsos, natūralios sultys-tai optimalaus skonio.

2.Lengva Naudoti: Mūsų mėsos tenderizer roller pasižymi ergonomiška roller dizainas ir lengva naudoti ergonomiška rankena, patogų danga ilgiau.Mėgaukitės sklandžiai ir be jokio vargo operacija, kuri veda puikiai tenderized mėsos kiekvieną kartą.

3.Padidinti Mėsos Skonio: Su pagalba iš šios mėsos tenderizer voleliu, tolygiai susmulkinkite ir pierce mėsos suskirstyti sunku skaidulų ir jungiamojo audinio.Tai leidžia marinatu ir pagardai prasiskverbti giliau, todėl daugiau patiekalų kvapnus, kad bus padidinti jūsų mėsos skonį.

4.Paprastas Saugojimas: Pakabinti ir saugoti šios mėsos tenderizer roller jūsų virtuvėje būtų patogu saugojimo pasiekiamas, kai jums reikia.Su jo praktinio skylę pabaigoje, jis neturi užtrukti daug stalčių ar stalviršio ploto, todėl erdvė-draugiškas parinktį.

5.Virtuvė Žavesio: Nustebinti savo svečius su puikiai konkurso mėsos, kiekvieną kartą.Šios mėsos tenderizer voleliu yra dovana valgių mėgėjams, ir puikus papildymas bet kurioje virtuvėje.Jos profesinę kokybę užtikrina mėsa yra sultingas, kvapnus ir lengvas pasigaminti.

Šios mėsos tenderizer puikiai tinka bet namų virėja.Jos ilgaamžės nerūdijančio plieno konstrukcija užtikrina ilgalaikį naudojimą, o patogi rankena suteikia ergonomišką patirtis.Lengvai tenderize bet mėsos ir sugriauti jungiamojo audinio su šiuo būtina turėti įrankis visada pasiekiamas, kai jums reikia.

Specifikacija:

Produkto pavadinimas: Voleliu mėsos tenderizer

Svoris: 70g

Gaminio dydis: apie 19x4cm/7.48x1.57 cm

Medžiaga: Nerūdijantis plienas

Pakavimo Sąrašas:

1* Mėsos Tenderizer Roller

Pastaba:

Dėl skirtingo apšvietimo bei ekrano parametrų, prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.

Dėl skirtingų vadovas matavimai, prašome leisti 1-2cm dydžio skirtumas.

.

  • Dydis: 19x4cm
  • Prekės Pavadinimas: PROKTH
  • svoris: 70g
  • Medžiaga: Nerūdijančio Plieno
  • Tipas: Mėsos & Paukščių Įrankiai
  • Modelio Numeris: Mėsos Tenderizer Roller
  • Funkcija: Eco-Friendly
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Mėsos & Paukščių Įrankiai Tipas: Basters
  • Pateikti Reitingas

    Panašūs Produktai

    Matching Products

    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių