PAKROVIMO VAIZDAI
Drabužiai, Reikmenys

Hanfu Atitikimo Pakraštyje Staigius Gėlių Lapų Imitacija, Perlų Plaukų Stick Staigius Moterų, Mergaičių ir Kirpyklos Salonas

(0 Atsiliepimai)
€5.49 €4.28

Žymos:

Prekės kodas:t3375

JAN88 Hanfu Atitikimo Pakraštyje Staigius Rankų darbo Chignon Plaukų Stick Lydinys, Kietas Moterų, Mergaičių ir Kirpyklos Salonas JAN88

Prekės Specifikacija:

Savybės:

Derliaus Etninės Stiliaus Pakraštyje Staigius: Tai pakraštyje staigius funkcijos derliaus etninės dizainas, pridedant jutiklinio kultūros žavesio jūsų šukuosena.Ji yra sudėtingai meistriškai su dėmesį į detales, todėl yra unikalus ir akį traukiantis aksesuaras.

Hanfu Atitikimo Pakraštyje Staigius: specialiai Hanfu komplektus, tai pakraštyje staigius papildo tradicinės Kinų rūbas puikiai.Jos elegantiškas ir subtilus dizainas prideda touch autentiškumo, į savo ansamblį, todėl idealiai tinka kultūriniais renginiais ir ypatingomis progomis.

Kinų Stiliaus Ilgai Kutas Staigius: Pasinaudok grožio Kinų kultūra su šiuo ilgai kutas kietas.Jo, išskirtinį meistriškumą ir sudėtingas kutas dizaino, kad jis apsvaiginimo aksesuaras.Ar tradicinis kostiumas ar šiuolaikinės apranga, tai staigius priduria, liesti elegancija ir rafinuotumas, bet šukuosena.

Gėlių Lapų Imitacija, Perlų Plaukų Stick Staigius: Tai kietas sujungia grožį gėlių, lapų, ir perlų, sukurti unikalų ir žavus aksesuaras.Subtilus dizaino ir kokybės medžiagos, kad ji tinka įvairioms progoms, tokioms kaip vestuvės, pobūviai, ar kasdien dėvėti, pridedant jutiklinio malonės ir moteriškumo į jūsų šukuosena.

Rankų darbo Chignon Plaukų Stick Lydinio Staigius: Meistriškai atsargiai, šį rankų darbo chignon staigius yra puikus aksesuaras sukurti elegantiškas updos ir chignons.Pagamintas iš kokybiško lydinio, ji siūlo patvarumas ir stilius.Jo lengvasvorė konstrukcija užtikrina komfortą, todėl tinka tiek atsitiktinis ir formalios progoms.Padidinti jūsų šukuosena su šio restorano kietas.

Specifikacija:

Medžiaga: Lieti, perlų imitacija, kristalų

Gaminio Dydis: 14*4cm

Produkto Svoris: 15g

Pastabos:

1. Dėl apšvietimo efektai ir fotografavimo kampų, ten yra spalvų skirtumas produkto, prašome suprasti.

2. Dėl vadovo matavimo, yra tolerancija produkto dydžio.

Komplektą Sudaro:

1 * Kietas

1,Apie Laivybos: Po to, kai jūs užsisakyti produktą, mes išsiųsti jūsų pirkti per 3-4 dienas.Jei turite specialių reikalavimų,prašome palikti mums pranešimą arba susisiekti su mumis tiesiogiai. 2,Apie Grąžinamosios išmokos: Jei prekės yra pažeista tranzitu, galite grąžinti ją per 7 dienas.Kai prašote grąžinti pinigus,pirkėjas turi gauti patvirtinimą iš pardavėjo. 3,Apie prekybos ir Dropshipping: didmeninė, mes jums siūlome, arba free express shipping", kuri trunka tik 3-8 dienų atvykti.Drop laivyba, mes galėtume išsiųsti prekes savo klientams tiesiogiai ir nebus palikti informacijos apie mus, jei norite. 4,Kaip aš galiu sekti mano sklypo?: Jūs galite sekti savo sklypo apie šią svetainę, naudodami savo sekimo numerį: www.17track.net/en (Nukopijuoti į naršyklės atidaryti) 5,Jeigu jums iškilo klausimų, dėl užsakymų prašome ir susisiekti su mumis pirmą, mes suteikiame jums patenkinti atsakymą.Nes jūsų parama yra mūsų varomoji jėga.

.

  • Lytis: MOTERIS
  • Medžiaga: Lydinys
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Departamentas Pavadinimas: Suaugusiųjų
  • Pateikti Reitingas

    Panašūs Produktai

    Matching Products

    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių