PAKROVIMO VAIZDAI
Interjero Priedai

Mini Automobilių Šiukšliadėžės Dulkių Atveju Saugojimo Organizatorius Konsolė Šiukšlių Krepšys, Dėžė Su Dangteliu Indą Auto Interjero Priedai

(0 Atsiliepimai)
€10.96 €5.48

Žymos:

Prekės kodas:t3295

Kulka Taškų:

1.Platus naudojimas: Šis puodelio laikiklis automobilių šiukšlių dėžės lengvai virsta universalus ir patogus buitinių šiukšlių.Tai puikiai tinka naudoti gyvenamosiose patalpose, vonios kambariuose, virtuvėse, ir už jos ribų.Išlaikyti savo erdvę, nesugadintas, su juo lengva į švarų dizainą.

2.Novatoriškas Atliekų Sprendimas: Šio puodelio laikiklis automobilių šiukšlių dėžės yra pagamintos iš PP medžiagos, užtikrinti ilgaamžiškumą ir kvapą/nutekėjimas-nemokamai padengti, išlaikyti savo automobilį, gerai išlaikytas dažnai.Novatoriškas atliekų sprendimas jums reikia už jūsų automobilį .

3.Streso Priežiūra: apvalus ir lygaus forma mūsų puodelio laikiklis automobilių šiukšlių dėžės papildo įvairių stilių namų ir automobilių salonuose.Naujas, paprastas ir stilingas dizainas ir spalvos koordinavimo duoti gerai išlaikytas touch.Tai lengva prižiūrėti, leidžia be streso patvarkymai, kai to reikia.

4.Mobili Švara: Mūsų puodelio laikiklis automobilių šiukšlių dėžės puikiai tinka lauke gyvena, su vidutinio pajėgumo dirbti užkandis įpakavimo ir gėrimų puodeliai.Jo lengvas dizainas leidžia lengvai atlikti, ir valymas yra vėjas nuimamas vidinis įdėklas.

5.Didesnis Efektyvumas: Supaprastinti savo keliones su mūsų puodelio laikiklis automobilių šiukšliadėžė, kuri gali pasigirti plačiau atverti kreivė lengvai pakrovimo mažų įvairenybės.Ne tik bus jums mėgautis pridėti grožio ir stabilumą, bet patogumas-ji suteikia padarys jūsų gyvenimą patogesnį stalo ir elegantiškas lauke.

Oficialusis leidinys:

Išlaikyti savo kambarį netvarka-nemokamai su mūsų mažas ir lengvas automobilis, puodelio laikiklis šiukšlių dėžę!Sukurta su spalvų derinimo pridėti grožio ir stabilumo į jūsų automobilį.Nėra vandens nuotėkio ir jokio kvapo garantuojama, todėl mėgautis savo važiuoti be jokių rūpesčių !

Specifikacija :

1. Medžiaga: pp/abs

2. Dydis: (vidut.)163*147*65mm/6.42*5.79*2.56 cm

3. Naudojimas: gali būti naudojamas kaip sandėliavimo bin šiukšliadėžės

Pakuotėje ing Sąrašas:

1pc * puodelio laikiklis automobilių šiukšlių dėžės

Skelbimas:

Dėl skirtingo apšvietimo bei ekrano parametrų, prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.

Dėl skirtingų rankinis matavimas, prašome leisti 1-2cm dydžio skirtumas.

.

  • Medžiaga: PP
  • Formos: Round
  • Tipas: Sandėliavimo Kibiras
  • Stilius: Paspaudus Tipas
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Pateikti Reitingas

    Panašūs Produktai

    Matching Products

    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių