PAKROVIMO VAIZDAI
Specialios Paskirties Krepšiai

Skaidri PVC Pečių Nešti Maišą Didelės Talpos PVC Knygos Maišelį Mokyklos Sporto

(0 Atsiliepimai)
€12.33 €6.53

Žymos:

Prekės kodas:t32757

Savybės:

OOTDTY

Tai claer PVC peties tote krepšys yra pagamintas iš tirštėti pvc plastiko, atsparus vandeniui, dėvėti resisitant, lightiweght, leidžia jums parodyti daiktų vidų ir sukurti mados ir akį traukiantis išvaizdą.

Jos patogios rankenos ir nuimamas peties dirželis dizaino, patogų nešiojimo patirtį.Erdvus interjeras gali tilpti tualeto reikmenys, knygos, katalogai, nešiojamieji kompiuteriai, ir kitų mokymosi ar darbo esminius, kuri atitiktų visus jūsų sandėliavimo poreikius.

Tinka suaugusiems ir studentams, įvairaus amžiaus, tai corssbody maišelis gali turėti vadovėliai, raštinės reikmenų ir kitos mokymosi medžiagos, todėl jį patogu nešiotis į mokyklą ar biblioteką.Taip pat puikiai tinka biuro darbuotojų, kuriems reikia atlikti failus, nešiojamieji kompiuteriai, ir kiti raštinės reikmenys, suteikiant praktinių saugojimo ir nešiojimo sprendimą.

Nesvarbu, ar esate mokykloje, universitete, biure ar keliaujant, tai aišku, PVC pečių maišą nešti yra universalus pasirinkimas.Jis gali turėti įvairius tyrimo medžiagos, pvz., knygos, kanceliarinės prekės, nešiojamieji kompiuteriai, vandens butelis, skėtis, bėgimo bateliai, ir dar daugiau.Didžiosios atlikti darbą failus, nešiojamieji kompiuteriai, ir kitų reikalingų daiktų, leidžia judėti tarp skirtingų vietos be vargo.

Ne tik skaidrios dizaino, kad būtų lengviau saugumo patikrinimai kelionės metu, tačiau ji taip pat priduria madingas prisiliesti prie jūsų bendrą išvaizdą.Atlikti savo esminius elementus, pvz., pasas, higienos reikmenų, ir daugiau šio aišku, PVC tote maišą, užtikrinti patogumą ir visur, kur jums eiti.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: PVC

Spalva: Skaidrus

Dydis: Apytiksl. 32x32x15cm/12.6x12.6x5.59in

Svoris: Apytiksl. 290g

Komplektą Sudaro:

1 Gabalas Aišku, Pečių Nešti Maišą

Pastaba:

1.Prašome leisti 0-1cm paklaida dėl rankinis matavimas.įsitikinkite, kad jūs ne protas, prieš jums pasiūlymą.

2.Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Ačiū

.

  • Prekės Pavadinimas: Bansusu
  • Pagrindinė Medžiaga: nailonas
  • CN: Kinija
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Pateikti Reitingas

    Panašūs Produktai

    Matching Products

    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių