PAKROVIMO VAIZDAI
Aparatūros

Lankstus Velenas Pratęsimo Atsuktuvas Bit Laikiklis Elektroninių Gręžimo Lankstus Grąžtas Pratęsimo Buitinių

(0 Atsiliepimai)
€7.46 €4.85

Žymos:

Prekės kodas:t32610

Su lengvas manevringumas, šis kompaktiškas dydis gręžimo galima naudoti mažose, siaurose vietose.Greitai pridėti prie standartinės hex atsuktuvas, ji suteikia lengvą prieigą & taikymo sritį, į savo projektus.

Specifikacija:

Pavadinimas: lankstaus veleno/vnt žarna/metalo lankstus velenas/partijos vadovas, jungiantis lazdele

Prekės Numeris: Juoda lankstus velenas 300mm 3132

Oranžinė lankstaus veleno 300mm 3129

Raudona lankstaus veleno 300mm 3130

Mėlyna lankstaus veleno 300mm 3131

Svoris: apie 80g

Paketas, Sąrašas:

Lanksti gręžimo išplėtimas*2vnt

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Puikus Lankstumas: gebėjimas sulenkti, pasukti, ir savo ruožtu, mūsų gręžimo pratęsimas gali būti naudojamas ankštose erdvėse, kur reguliariai grąžtai žlugti.Mėgaukitės aukščiausios lankstumą ir optimalų veikimą įvairiose gręžimo scenarijus.

2.Platus Suderinamumas: Ši lanksti gręžimo išplėtimas suteikia lengvas suderinamumas su bet grąžtai ir bevielius grąžtai.Lankstus dizainas leidžia jį pasiekti bet kuriuo kampu ir pasiekti net ir siauriausią patalpose.

3.Revoliucinis Geba: Mūsų lankstus gręžimo išplėtimas suteikia neprilygstamą efektyvumą, leidžia jums prieigą ir manevruoti net ir sunkiausias dėmes pastangų užbaigti darbo vietų.Į susukamas išplėtimas suteikia universalus kryptys ir tikslius judesius, užtikrinti lengvai ir greitis naudojimo.

4.Taikymo sritis: gręžimo pratęsti, gali sulenkti ir pasukti, kad tilptų į įtemptą ir nejaukių erdvių, pvz., kompiuterio atvejais, elektros spintos, baldai, prietaisų ir kitose srityse, kur atsuktuvai negali dirbti tinkamai.

5.Perkeliamumas Privalumas: Mūsų lankstus gręžimo pratęsti, gali pasigirti, kompaktiškas dydis, idealiai tinka saugoti savo parankinę ar bet kokią ankštą erdvę.Lengvai imtis su jumis dėl išeina, kad jis pasiekiamas, kai į darbo skambučius, ji - praktiška ir nešiojamų sprendimas visiems jūsų gręžimo poreikius.

.

  • Medžiaga: Nerūdijančio Plieno
  • Modelio Numeris: Lanksti gręžimo pratęsimo
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Pateikti Reitingas

    Panašūs Produktai

    Matching Products

    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių