PAKROVIMO VAIZDAI
Camera & Photo

Už Insta360 Premium Objektyvo Apsaugai Fotoaparato Objektyvas Gynėjas Atveju Insta360 VIENAS X2 Vandeniui Priedai

(0 Atsiliepimai)
€29.10 €20.08

Žymos:

Prekės kodas:t3260

Funkcijos: 1. Aukštas Šviesos Pralaidumo Koeficientas: Priimti Aukštas Šviesos Pralaidumo Ir Atsparumo Korozijai Pc, Aukštas Šviesos Pralaidumo, Neturės Įtakos Fotografavimo Efektas, Lengvas Ir Kompaktiškas Dizainas Pridėti Mažiausiai Našta Savo Veiksmų Fotoaparatą.

2. Nėra Tinkamas Fotografuoti Po Vandeniu: Objektyvo Apsauga Insta360 Vienas X2 Yra Splash-Įrodymas, Bet Netinka Naudoti Po Vandeniu.Naudoti Nardymo Akiniai Atveju Fotografuoti Po Vandeniu.

3. Profesinės Objektyvo Apsauga Apima: Atsparus Vandeniui, Oilproof, Dulkėms, Anti-Susidūrimo, Galite Apsaugoti Savo Veiksmų Fotoaparato Objektyvą Nuo Įbrėžimų Ir Poveikį.

4. 1 Pastaba: Prieš Naudodami, Įsitikinkite, Kad Lęšis Insta360 Vienas X2 Yra Švarus Ir Sausas.Nuėmus Objektyvą Apsaugos Sluoksnis Insta360 Vienas X2, Taikyti Naujas Klijai.

5. Pastaba 2: Jei Vaizdas Yra Iškreiptas Ar Yra Šešėliai Po Įdiegimo, Prašome Atnaujinti Jūsų Telefono Insta360 Programą Ir Įjungti "Horizontali Korekcija" Ir "Pašalinti Sujungimas Chromatines Aberacijas" Funkcijos Parametrai.

Aprašymas:

1. Modelis: Insta360oners Panoraminis Apsauginis Veidrodis

2. Produkto Priima Aukštos Organinių Šviesos Pralaidumo Grūdintas Stiklas, Af Ar Dvigubo Sluoksnio Optinis Lakas, Anti-Drop Ir Atsparus Įbrėžimams, Kurie Gali Efektyviau Apsaugoti Fotoaparato Objektyvo

3. Medžiaga:PC+ABS

4. Lęšių Medžiaga: Organinių Grūdintas Stiklas, Af Ar Dvigubo Sluoksnio Optinės Dangos

5. Gaminio Dydis: 6,2 x 5.0 x 1,5 cm (L x W x H)

6.Tik Insta360 Vienas Rs Panoraminis Objektyvai

7.Spalva: juoda

Pakuotės Turinys:

1 x Kameros Objektyvo Apsauginis Dangtelis

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesos atspindys ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Laikas siunta: Visos produkto galime pristatymas per 3~8 savaitės diena), dažniausiai mes pagal klientų užsakymus laiku pakavimo ir vežimo, mes turi atidžiai patikrinti kokybės prekių, prieš Laivą, Todėl skirkite šiek tiek laiko tvarkoma.Apie sekimo numerį atnaujinimas: Jei jūsų sekimo numerį, jokių logistikos informaciją, kaip tūkstančiai sklypų siunčiami į užsienio šalis, logistikos kompanijų, nebuvo atnaujinti logistikos informacijos, prašome susisiekti su mumis pirmą kartą, Prašome ne tiesiogiai atidaryti ginčų.Mes pirmą kartą jums išspręsti!Ar jūs galite sekti savo sklypo apie šią svetainę, naudodami savo sekimo numerį: www.17track.net/en (Nukopijuoti į naršyklės atidaryti)

.

  • Modelio Numeris: N
  • Suderinami Veiksmai, Fotoaparatas Prekės: DJI, Garmin, Canon, Sjcam, yi
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Prekės Pavadinimas: FGHGF
  • Pateikti Reitingas

    Panašūs Produktai

    Matching Products

    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių