PAKROVIMO VAIZDAI
Automobilių Plovimas Ir Priežiūra

Automobilių Sniego Plūgas & Teptuku, Automobilių Stiklų Sniego Plūgas Tvirtas Sniego Plūgas su Ergonomiška Putų Rankena Žiemos Aksesuaras, 27Inch, 1PCS

(0 Atsiliepimai)
€15.98 €8.31

Žymos:

Prekės kodas:t32252

Sniego Grandiklis su Šepečiu: automobilinis sniego ir ledo grandiklis, pagamintas iš Aukštos kokybės kūno ir ilgaamžės storos medžiagos, puikiai tinka kliringo ledo nuo automobilio stiklų žiemą.

Efektyvus ledo šalinimas: Mūsų sniego ir ledo prekinis, galinis stiklo gremžtuku, pagaminti iš ABS su minkštos putos lengvai rankena ir knuckles atgal į atsparumo gniuždymui storesnis ledo, nepaliekant įbrėžimų ant priekinio stiklo ženklas.

Patogus sniego ir ledo šalinimas: Mūsų automobilių sniego pūstuvas yra pagamintas iš šerių tvirtas, tačiau minkštas bazės, todėl ji nebus sugadinti jūsų automobilio priekinio stiklo ir suteikia nerimauti nemokamai sniego valymas.

Skaldyk ir Valdyk: Paspauskite metalo sagtis atskirti sniego šepečiu ir ledo grandiklis lengviau tvarkyti arba skaidant darbo.Keičiamosios dalys, kad teptuku ir grandiklis, kompaktiškas, lengvai saugojimo.

TINKA VISOMS TRANSPORTO priemonėms: Mūsų automobilių sniego pūstuvas priemones, 27 cm, kad padidinti savo automobilio pasiekti, 9.5 cm šepetys greitai judėti visoje priekinio stiklo, ir 4.3 colių grandiklis gramdyti ledą.

dydis: Apie 67 cm ilgio

Medžiaga: ABS+PP+EVA

spalva: Oranžinė

Pakuotės Turinys:

1 x Sniego plūgas

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesos atspindys ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Pateikti Reitingas

    Panašūs Produktai

    Matching Products

    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių