PAKROVIMO VAIZDAI
Stalo Aksesuarai Organizatorius

4 Vnt. Akrilo Rašiklio Laikiklis Akrilo Pen Puodą, Parkeris, Pieštukas Turėtojas Aikštėje Akrilo Penci

(0 Atsiliepimai)
€4.73 €2.61

Žymos:

Prekės kodas:t31421

【Subtilus Išvaizdos】-Mūsų akrilo rašiklio laikiklis, skirtas su kvadrato formos, atrodo, paprastas, bet subtilus, sklandžiai ir blizga, aiškus dizainas daro, jūs galite lengvai pamatyti, kas yra viduje.

【Erdvės Taupymo & Tvarkingas Saugojimo】-Matavimo 6,6 x 6,6 x 9,9 cm/2.6 x 2,6 x 3.9 coliai;didelės apimties turi pakankamai vietos, biuro, kosmetikos arba mokykliniai reikmenys,tokiu būdu išlaikyti savo darbastalio tvarkingas ir švarus.

【Aukščiausios Kokybės】-Tai aišku, makiažo teptuku laikiklis yra pagamintas aukščiausios kokybės akrilo, patvarus ir tvirtas, kuris yra tvirtas, nėra lengva pertrauka,todėl jūs galite naudoti ją ilgą laiką su savimi, ir ji atneš jums gražus naudojimo patirtį.

【Puikus Saugojimo Priemonė,】-Mūsų skaidrūs pen taurė yra ne tik saugoti jūsų darbalaukio, kanceliarinės prekės, bet taip pat tinka makiažo teptukas, lūpų dažai, lūpų/akių įdėklai, plaukų aksesuarai, ir t.t.Ji taip pat gali padėti jums saugoti peiliai, šakutės, šaukštai ir kiti indai.Jis yra puikus saugojimo priemonė.

【Kūrybos Dovanų Pasirinkimas】-Stilinga dovana vaikams,kolegų,mokytojų ar šeimos narių ir draugų, kurie nori paprasto saugojimo sprendimai biure,namuose,mokykloje ar bet kur, Gimtadienis,Kalėdos,housewarming šalis ir pan.

.

  • Prekės Pavadinimas: JTZTF
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Pateikti Reitingas

    Panašūs Produktai

    Matching Products

    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių