PAKROVIMO VAIZDAI
Žaidimai Ir Priedai

Ekrano Projektorius Lauke Silikono Atveju Dulkėms Atsparus Smūgiams Apsaugos Atveju Apvalkalas Su Virvelę Ir Alpinizmo Sagtis

(0 Atsiliepimai)
€4.97 €1.79

Žymos:

Prekės kodas:t31391

Apsaugoti jūsų ekrano projektorius su šiuo amortizatoriumi ir atsparus įbrėžimams lanksti silikoninė Apsauga Atveju.Tikslumo sumažinti, kad tilptų puikiai, jūsų projektorius bus apsaugotas nuo įbrėžimų, lūžimo ir kasdien žalą.Alpinizmo sagtis skylę ir virvelę, kad tai puikus on-the-go naudoti.Puiki Kalėdinė dovana visiems, ekranas, projektorius.

Specifikacija

Produkto Pavadinimas: Silikoninė Atveju

Medžiaga: Silikonas

Spalva: juoda, fluorescencinė žalia, pilka-mėlyna

Gaminio Dydis: (vidut.)11.2*7.6*2.1 cm/4.41*2.99*0.83 cm

Pakavimo Sąrašas

Silikoninis dėklas*1

Virvelės*1

Alpinizmo sagtis*1

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Patvari Medžiaga: Pastatytas su amortizatoriumi ir atsparus įbrėžimams lanksti silikoninė medžiaga, mūsų atveju suteikia pilną apsaugą jūsų ekrano projektorius langelį.Giriasi alyvos, prakaito ir pirštų atspaudų atspari medžiaga užtikrina visišką apsaugą.

2.Idealus Tikslumas: Mūsų silikono atveju ekraną, projektorių lauke yra meistriškai sukurta su tiksliai iškirpti uostus, užtikrinamas lengvas priėjimas prie visų mygtukų ir uostuose.Jis tinka puikiai, teikti pažangias apsaugos nuo įbrėžimų, dulkių ir smūgių, o padidinti įrenginio funkcionalumą.

3.Atsparus smūgiams Gynyba: Apsaugoti jūsų ekrano projektorius su mūsų silikono atveju!Mūsų smūgiams konstrukcija užtikrina apsaugą nuo įbrėžimų, sudužimo, ir kasdienio dėvėjimosi ir plyšimo.Sutirštės pusių, neslidžia rankena, ir aptakių kontūrų pateikti ergonomikos apsaugos, siekiant užtikrinti ilgaamžiškumą.

4.Lengvas ir nešiojamas: silikono atveju, ekranas, projektorius, langelis turi alpinizmo sagtis skylę ir virvelę, kuris yra patogus jums atlikti savo kelionę.Jeigu yra taip pat lengvas ir patogus nešiotis, todėl jūs galite mėgautis savo filmus bet kur.

5.Puiki Dovana Pasirinkimas: Tai silikono atveju ekraną, projektorių langelis yra puiki kalėdinė dovana jūsų draugu, vyrai,.Ji saugo jūsų projektoriaus nuo dulkių, įbrėžimų, ir lašai, o pridedant touch stiliaus ir asmenybės.

.

  • Prekės Pavadinimas: tmddotda
  • Suderinamos Prekės/Modelis: GARO
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Pateikti Reitingas

    Panašūs Produktai

    Matching Products

    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių