PAKROVIMO VAIZDAI
Namo Saugojimo Ir Organizacijos

Dulkių Siurbimo Kabliukai Vonios Kambarys Daugkartinio Naudojimo Siurbimo Kabliai Pakabos Nuimamas Siurbimo Kabliukai Su Stipriais Guolių Gebėjimus Karavanas

(0 Atsiliepimai)
€1.15 €0.57

Žymos:

Prekės kodas:t3113

Mūsų savininkas yra čia įspūdį.Pagamintas su lengva valyti ABS ir PET medžiaga, ji gali pasigirti stipri siurbimo galia.Plius, tai lengva įdiegti ir puikiai tinka naudoti su veidrodžiais.

Techniniai duomenys:

Produkto pavadinimas: siurbtukas kablys

Gaminio medžiaga: ABS+PET+TPU+PC

Gaminio dydis: (vidut.)5.8*3.75*7.9 cm/2.28*1.48*3.11 cm

Gaminio spalva: Skaidri balta / skaidri spalva / pieno balta

Pakavimo Sąrašas:

1pc*siurbtukas kablys

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Lengva Valyti: siurbtukas kablys dizainas leidžia be vargo sienelėje, todėl tai puikus pasirinkimas, organizuoti savo erdvę.Plius, jos skaidrios ir estetiškai malonus dizainas papildo bet kokį namo stilių.Jo vandeniui atspari medžiaga užtikrina lengvą valymą.

2.Eco-Friendly ir Tvirtas Kabliukai: Naudojant aukščiausios kokybės ABS ir PET medžiaga, mūsų dušo kabliukai siurbtukas yra pastatytas paskutinis.Šie ekologiškai sąmoningai kabliukai galite saugiai pritvirtinti prie lygių paviršių.

3.Stiprus Turėti: Patirtį, idealus sukibimas su mūsų siurbtukas kablys.Jo pažangi dulkių siurbimo technologija užtikrina tvirtą palaikykite, kad negali nusimesti, todėl jis puikiai tinka dideles apkrovas.

4.Be jokio vargo Suspendings: Šių dulkių siurbimo kabliukai yra nuimamas ir daugkartinio naudojimo, todėl jūs galite lengvai pakeisti savo poziciją, nepažeidus sienos arba paliekant bet kairėje.Jie yra taip pat lengva įdiegti, tiesiog paspauskite, tvist ir užrakinti.

5.Puikių Rezultatų: Jie siurbtukas kabliukai yra pastatytas iš tvirtos medžiagos idealus tvirtumą ir ilgaamžiškumą.Jų aišku ir nekrenta į akis dizainas daro juos idealiai tinka sustabdyti elementus ant stiklo, veidrodžių, plytelių, metalo ir stiklo.

.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Pateikti Reitingas

    Panašūs Produktai

    Matching Products

    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių