PAKROVIMO VAIZDAI
Aparatūros

1Set Specialių Įrankių Paketas, Priemonė Tinka Tvirtinimo elementų Ir Metalo Pjovimo laidų ištraukimo, Su 150Pcs 11.8 Į Kabelinių Ryšių

(0 Atsiliepimai)
€47.45 €32.75

Žymos:

Prekės kodas:t29997

Paramos dropshipping ir didmeninės prekybos sistemą.

100% Originalus ir nemokamai po pardavimo garantija.

EKONOMIŠKAS IR PRAKTIŠKAS ĮRANKIŲ RINKINYS - 1 Kaklaraištis Tiekėjas skirta nerūdijančio plieno ryšiai ir 150 vienetų nerūdijančio plieno ryšiai.Ryšiai turėti aspektas 4.6 mm pločio ir 300 mm ilgio, ir gali būti pratęstas neribotą laiką, prijungę vieną.150 vienetų ryšiai gali lengvai patenkinti jūsų kasdienio naudojimo reikalavimą, kuris reiškia, kad jums nereikia įsigyti papildomų ryšiai, todėl jis yra ekonomiškas pasirinkimas.

DIDELIO NAŠUMO ĮRANKIS Tiekėjas NERŪDIJANČIO PLIENO RYŠIAI - Tai yra ergonomiškai suprojektuoti, kad lengvai ir greitai sugriežtinti ir sumažinti perteklių nerūdijančio plieno ryšiai.Jį galima valdyti patogiai, su didesnio efektyvumo.

GERIAUSIA ALTERNATYVA NAILONO RYŠIUS - ryšiai yra pagamintas iš 304 nerūdijančio plieno.Šie nerūdijančio plieno ryšiai yra 4 kartus stipresnis nei reguliariai plastikinių ryšius, nes jie yra atsparūs karščiui, šalčiui, rūdžių ir korozijos.Skirtingai nuo tradicinių plastikinių ryšius, šie sunkiųjų nerūdijančio plieno ryšiai nebus suskirstytas į saulę kaip ir įprasti plastikiniai ryšius ar ultravioletinių spindulių.

LENGVA OPERACIJA - Pirmą įdėkite nemokamai pabaigos įrengti nerūdijančio plieno kaklaraištis į žnyples.Tada veikti rankena sugriežtinti kaklaraištis.Galiausiai, išjungti nereikalingas dalis spausdami cutter rankena, laikydami už rankenos.

PLATUS TAIKYMAS - Nerūdijančio plieno ryšiai yra puikus užtikrinti vielos tvorų, grandinės, jungiančios tvoros, slapta, apsaugoti ekraną, tvorų ir aptvarų atramoms, statybos vištienos narveliuose ir gyvūnų narvai, susiejimas kabeliai ir vamzdžiai, keisti automobilių išmetamųjų dujų vamzdžius ir kt.

Spalva:juoda+sidabrinė

Medžiaga:Nerūdijantis plienas

Pakuotės Turinys:

1 x Kabelis Kaklaraištis Tiekėjas

150 x Nerūdijančio Plieno laikiklis Dirželiams(4.6 x 300mm)

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesos atspindys ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Gerbiamas kliente, jei norite pirkti dideliais kiekiais, kreipkitės į mus, pasiūlysime kitą lengvatinę kainą.

.

  • Medžiaga: Nerūdijančio Plieno
  • "PASIDARYK pats" ir Reikmenys: ELEKTROS
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Pateikti Reitingas

    Panašūs Produktai

    Matching Products

    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių