PAKROVIMO VAIZDAI
Automobilių Plovimas Ir Priežiūra

Automobilių Švaresnis Lenkijos Dulkėms Vandens Vietoje Valiklis Automobilio Stiklo Poliravimas Švaresnis Universalūs Valikliai Odos Metalas, Stiklas

(0 Atsiliepimai)
€14.37 €7.19

Žymos:

Prekės kodas:t29840

Atsisveikinti su užsispyręs dėmes ant jūsų automobilio stiklo su mūsų Automobilio Stiklo Aliejaus Valiklis.Tai dulkėms tirpalas veiksmingai pašalina dulkes ir dėmes, palieka jūsų stiklas su ilgalaikį blizgesį.Tiesiog išspauskite ant kempinės ir nuvalykite toli.

Specifikacija:

Dydis: (vidut.)6*6*15 cm/2.36*2.36*5.91 cm

Talpa: apie 300ml

Taikymo sritis: automobilio dažų paviršiaus ir stiklo paviršių

Pakavimo Sąrašas:

1pc x automobilių padengimo medžiaga spray

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Patobulintas Matomumą: Šis produktas gali veiksmingai pašalinti dėmes nuo jūsų automobilio stiklo, užtikrinant, nukenksminimo ir saugos.Ji padės tavo akyse aiškesnė ir padės jums ratai labiau užtikrintai.

2.Išplėstinė Apsauga: Šis produktas gali suformuoja nematomą vandeniui sluoksnį ant stiklo paviršių, kuris gali veiksmingai apsaugo nuo lietaus, dulkių ir alyvos iš prilipti prie stiklo ir pažeidžiantis savo viziją.

3.Be jokio vargo Valymas: Su Automobilio Stiklo Aliejaus Valiklis, valymo jūsų automobilio stiklo yra vėjas.Tiesiog taikyti jį ant kempinė, nuvalykite stiklo, nuplaukite vandeniu ir nuvalykite sausu skudurėliu.Lengvas, efektyvus ir patogus, tai puikiai visiems lauke.

4.Efektyvus Valymas: Šis produktas ne tik pašalina vandens dėmes nuo jūsų automobilio stiklo, bet taip pat suteikia ilgalaikį blizgesį ir apsaugine danga, kuri truks mėnesius.

5.Plačiai Taikoma): Pašalinti užsispyręs naftos dėmių ant jūsų automobilio įvairių paviršių su mūsų patobulintą formulę automobilių stiklo aliejaus valiklis.Plačiai naudojamas RV windprotects, motociklas, žibintai, odos, metalo, ir VISUREIGIS "windows", tai universalus sprendimas, užtikrinantis spotlessly clean apdaila, be jokių įbrėžimų ar kairę.

.

  • Specialios Funkcijos: Padengtą kristalų
  • Modelio Numeris: Automobilių Stiklo Aliejaus Valiklis
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Prekės Tomas: 300ml
  • Pateikti Reitingas

    Panašūs Produktai

    Matching Products

    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių