PAKROVIMO VAIZDAI
Bagažo & Krepšiai

10vnt Metalo Vidaus Flex Rėmo Kiss Užsegimas Lock "PASIDARYK pats" Piniginės Rankinės Maišelį Vyrių Rankinėje Vidaus Flex Siuvimo Krepšiai Priedai

(0 Atsiliepimai)
€5.04 €3.33

Žymos:

Prekės kodas:t2935

Savybės:

1. Aukštos kokybės medžiaga: Pagamintas iš aukštos kokybės mangano plieno medžiagos, kurios turi geras atsparumas dėvėjimuisi ir korozijai.Jis gali būti naudojamas ilgą laiką, nesirūpindami dėl korozijos.

2. Lengva įdiegti: dizainas yra sim ple ir lengva naudoti, įrengta visi montavimo reikmenys ir išsamios pamokos, leidžia lengvai įdiegti namuose, labai taupyti jūsų brangų laiką.

3. Platus panaudojimas: tinka visų rūšių rankinės, piniginės, pečių krepšiai, ir t. t., ne tik gali pakeisti senas ar pažeistas spynos, bet taip pat gali būti naudojamas "PASIDARYK pats" naminis krepšiai skatinti savo kūrybiškumą .

4. Prabangus dizainas: Paprastas ir elegantiškas dizainas, lygaus paviršiaus, tvirtas ir patvarus, ne tik praktiškas, bet taip pat gali gerinti savo maišą ir kad ji atrodo labiau pažengęs.

5. Saugos garantija: Su kieto metalo medžiagos ir stora dizaino, ji gali užtikrinti saugumo savo daiktų, netyčia atidaryti arba vagystės, ir, kad jums jaustis ramiai, kai keliaujate.

Specifikacija:

Medžiaga-mangano plieno

Matmenys: kaip parodyta paveikslėlyje

Spalva: kaip parodyta paveikslėlyje

Komplektą Sudaro: 10vnt

Pastabos:

Prašome leisti slydimo klaidų, dėl rankinis matavimas.

Spalvos gali šiek tiek skirtis dėl skirtingų monitorių.

.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Prekės Pavadinimas: LAKEBAO
  • Medžiaga: Metalo
  • Tipas: Lengvas Organizatoriai
  • CN: Kinija
  • Pateikti Reitingas

    Panašūs Produktai

    Matching Products

    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių