PAKROVIMO VAIZDAI
Kompiuterių Periferiniai Įrenginiai

Žaidimų Reikmenys, Vata, Veltinys Pelės Padas neslidus Didelio Dydžio Klaviatūros, Pelės Kilimėlis Rašyti Kilimėlis Home Office, Kompiuterio Stalas Raštas

(0 Atsiliepimai)
€7.70

Žymos:

Prekės kodas:t28768

Visiškai naujas ir aukštos kokybės

Pavadinimas: Klaviatūros, Pelės Kilimėlis Lentelė

Medžiagos: Vata, Veltinys

Dydis: 26x21cm; 60x30cm; 80x30cm; 90x40cm

Spalva: Šviesiai Pilka, Tamsiai Pilka, Juoda Savybės:

- Geriau jaučiausi medžiaga:Mūsų manė, stalas motina turi baudos tekstūros.Išlaiko šiltą žiemą, ir apsaugo nuo prakaito, nuo nepriliptų prie stalo vasarą.Tai labai tinka biurui tiekimo sklandžiai rašyti.

- Apsaugoti savo stalo: Tai didelio stalo padas yra pagamintas iš 3mm anti-nusiplikymas ir dilimui atsparus veltinio medžiaga.Minkštas ir atsparus smūgiams medžiaga apsaugo jūsų stalo nuo įbrėžimų, dėmių, išsiliejimas, karščiui ir trinčiai.Jie yra naudingi, stalo reikmenys.

- Specialios anti-slip dizainas:Mūsų kompiuterio stalas pagalvėlės, turi anti-slip gumos dalelių apačioje.Pelės mygtukai gali būti tvirtai pritvirtinti prie stalo, kuris gali užkirsti kelią darbalaukio atsargos stumdomas.

- Daugiafunkcinis stalas padėklas:Šis produktas turi daug naudoja, gali būti naudojamas kaip stalas trinkelėmis raštas, pelės padas, stalas padas, neslidus stalas trinkelėmis, nešiojamojo kompiuterio stalas trinkelėmis, biuro ir namų stalo rašymo bloknote.

- Įvairių dydžių : 4 Dydis pasirinkti, 4 dydžiai yra pakankamai didelis, kad turėti savo nešiojamąjį kompiuterį, pelės, klaviatūros ir leidinys.

Paketą, Įskaitant:

1 x Klaviatūros, Pelės Kilimėlis Lentelė

Pastaba:

- Šios pelės mygtukai yra pagaminti iš veltinio medžiagos, mes rekomenduojame, kad klientams, kurie yra alergiški plaukų ir kitų alergijos pirkti atsargiai.

- Pirkdami, atkreipkite dėmesį, kad jums pasirinkti dydį pagal savo poreikius.Nuotraukos daugiausia rodo 120*60cm pelės mygtukai.Mažiausias dydis yra 26*21cm, kuris yra pigiausias.

.

  • Prekės Pavadinimas: okdeals
  • Medžiaga: Audinys, Vata, Veltinys
  • Dydis: 26x21cm; 60x30cm; 80x30cm; 90x40cm
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Pateikti Reitingas

    Panašūs Produktai

    Matching Products

    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių