PAKROVIMO VAIZDAI
Elektros Įranga

58.4 V 22A Golfo Krepšelį Ličio Baterijos Kroviklis Golfo Krepšelį Baterijos Kroviklis

(0 Atsiliepimai)
€489.14 €342.39

Žymos:

Prekės kodas:t27167

APIE MUS

Sveiki atvykę į Spideway Parduotuvė

-SPIDERWAY Anhui Techninės Co., Ltd.įsikūręs Hefėjus Miesto,Anhui Provincija,Kinija.lt-tai didelio masto profesionalus gamintojas žemės ūkio machineryand krautuvų dalys, kurios integruojamos gamybos, eksporto, ir aptarnavimo po pardavimo.Šakinis krautuvas elektros priedai buvo nustatyti 2017 m., ir šiuo metu havebasically, kuriems transporto priemonės pagrindinės šalies prekių ženklų (pvz. Zhongli, Nori.Afterpower, Heli, Poli, ir TCM-ESS)

-Mūsų bendrovės pagrindinė produkcija apima elektra varomų transporto priemonių, elektriniai šakiniai krautuvai, motorcontrollers, ir parduoda elektrinių transporto priemonių dalys ir reikmenys, includingmotors, elektroniniai kontrolės priemones, spartintuvus, valdymo rankenos, DCconverters, elektros jungtys, laidai diržai, įvairūs elektros jungiklių.Mes turime tūkstančius dalių numeriai akcijų, bet jie nėra įtraukti.Sveiki atvykę į paklausti.Jei mes neturime, ko jums reikia mūsų parduotuvėje, tačiau galime pabandyti jį suteikti.

-Mes turime profesionalių kokybės kontrolės departamentas, ir kiekviena mašina undergoesthree bandymus, prieš išvežant iš gamyklos užtikrinti, kad ateityje machinesWith aukštos kokybės produktai, konkurencingos kainos ir geriausias aptarnavimas po pardavimo,mes turime laimėti, gerą reputaciją Europoje, Pietų Korėja, Šiaurės Amerika, Centrinė andSouth Amerikoje, Afrikoje, Australijoje, naujojoje Zelandijoje ir kitose pasaulio dalyse.Dėl thisbasis, laukiame pirkėjų iš viso pasaulio.

-Mes priimame mažmeninė ir didmeninė prekyba, sveiki pasiteirauti apie didmenines kainas.Prašome sekti mūsų parduotuvėje, mes suteikti jums su aukštos kokybės produktus ir geras aptarnavimas už prieinamą kainą.

-Mes turime 100% pasitenkinimo tikslą.Jei jums turėjo mažiau nei 100% teigiamą patirtį,prašome susisiekti su mumis, kad galėtume dirbti rezoliucijos.

-Šiltas priminimas: Jei paketas, kurį gavo, pažeistas transportavimo metu, prašome pateikti tris ar daugiau nuotraukų.Po to, kai buvo patvirtintas mūsų po pardavimo departamento ir reikalauja kompensacijos iš logistikos paslaugų teikėjas, mes sutinkate, kad jūsų visa grąžinamoji išmoka .

PRISTATYMAS

1.Operatyvus Pristatymas:Mes šiuo metu negali pasiūlyti operatyvus pristatymas funkcijos.

2.Paprastai užsakymai laivas per 24 reikalas valandas.

3.Vežėjas:Mes gaminame mūsų siuntas, naudojant tiek "FedEx" ir USPS.Į "FedEx" ir USPS tranzito laikas paprastai yra nuo 2 iki 7 darbo dienų(pirmadienis-penktadienis,išskyrus savaitgalį ir švenčių dienomis) per gretimuose JAV, remiantis ZIP kodas tikslo.

4.Pristatymo Būseną:Jei jums suteikta sekimo numerį, prašome naudoti jį sekti pristatymo savo užsakymo būseną.

5.Vietos Pasiimti:Mes teikti vietos pasiimti laivybos metodą.Prašome susisiekti su mumis per Trinkeliumeistras.lt pranešimai arba skambinkite mums planuoti savo vietos pikapas.

6.*PASTABA:Mes tik laivas "Paypal" patvirtino, adresą, įsitikinkite, kad adresas teisingas, prieš jums patikrinti.

7.Šiltas priminimas: Jei paketas, kurį gavo, pažeistas transportavimo metu, prašome pateikti tris ar daugiau nuotraukų.Po to, kai buvo patvirtintas mūsų po pardavimo departamento ir reikalauja kompensacijos iš logistikos paslaugų teikėjas, mes sutinkate, kad jūsų visa grąžinamoji išmoka .

ATSILIEPIMAI

1.Mes palikti TEIGIAMĄ ATSILIEPIMĄ gavęs mokėjimą.Prašome susisiekti su mumis, jei esate nepatenkinti su item, gavus jį.

2.Visi el. laiškai bus atsakyti per Vieną darbo dieną.Jei nenorite gauti mūsų atsakymą, prašome pakartotinai išsiųsti savo el. pašto adresą ir mes pasistengsime atsakyti jums kuo greičiau.

3.Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!Atsiliepimai yra labai svarbus mums.Mes prašome, kad jūs nedelsdami susisiekite su mumis.

4.Prieš jūs suteikiate mums neutralus ar neigiamas Grįžtamasis ryšys, kad galėtume tinkamai spręsti savo problemas.

Geras bendravimas gali išspręsti visas problemas, mes visada tikime, kad taip ilgai, kaip jūs nori bendrauti su mumis, mes suteiksime jums patenkinamo atsakymo.

5.Šiltas priminimas: Jei paketas, kurį gavo, pažeistas transportavimo metu, prašome pateikti tris ar daugiau nuotraukų.Po to, kai buvo patvirtintas mūsų po pardavimo departamento ir reikalauja kompensacijos iš logistikos paslaugų teikėjas, mes sutinkate, kad jūsų visa grąžinamoji išmoka .

GRĮŽTA

1.Paramos grąžinti per 30 dienų pakeitimo, arba pinigų grąžinimo.

2.Žalą arba Trūksta Dalis : Prašome siųsti aiškias nuotraukas apie pažeistas dalis mums kaip priedą pirkėjas turi susisiekti su mumis per 30 dienų nuo siuntos gavimo patvirtinimo jokių grąžinimo ar keitimo.

.

  • Elemento Aukštis: 4.5 Inch
  • Dabartinis: 22A
  • Elemento Ilgio: 11.1 Inch
  • nput įtampa: 110 V
  • Garantija: 2 Metai
  • Įtampa: 48V
  • Specifikacija Susitiko: ce, FCC, ROHS
  • Prekės ženklas: Spiderway
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Prekės Svoris: 10.4 lbs (4.7 kg)
  • Elemento Plotis: 6.57 Inch
  • Pateikti Reitingas

    Panašūs Produktai

    Matching Products

    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių