PAKROVIMO VAIZDAI
Vandens Sportas

2X Nardymo Kaukė, Sulankstomas Nardymo Kaukė Nustatyti Sauso Top Sistema Ir Kameros stovas,Juodas

(0 Atsiliepimai)
€58.09 €33.11

Žymos:

Prekės kodas:t2576

2X Nardymo Kaukė, Sulankstomas Nardymo Kaukė Nustatyti Sauso Top Sistema Ir Kameros stovas,Juodos [Safe, oro Srauto Sistema]nardymo kaukė yra visiškai sausas nardymo sistema, kuri sumažina ilgis nardymo vamzdelis ir padidina skersmuo greičiau išmetamųjų dujų ir geriau kvėpuoti.Kilnojamasis plaukti dizainas efektyviai apsaugo nuo vandens teka į viršų, išvengti vandens patekimo į vamzdelį, siekiant išvengti uždusimo, leidžia jums mėgautis snorkeling, nemokamai, nardymas, plaukimas.

[Nepralaidi vandeniui ir anti-rūko dizainas]nosies kaukė yra pagaminta iš skysto silikono, kuris gali puikiai tinka įvairių veido formų ir išlaikyti aukštą nepralaidi vandeniui ir komfortą.Kvėpavimo kanalas yra visiškai izoliuotas nuo objektyvo kelią garinimo.Mūsų nardymo kaukė, taip pat gali būti naudojamas kaip plaukimo akiniai, nardymo akiniai.

[PATOGUS IR LENGVAS], Palyginti su full face tipo, snorkeling įrankius nebus jums jaustis tvankus vasaros, o svoris tik ketvirtadalį senojo visą veidą nardymo kaukė.Nardymo rinkinys ateina su reguliuojamu dirželiai, kurie leidžia prisitaikyti prie labiausiai patogiai.

[180 laipsnių panorama] Su snorkeling, nardymas kaukė yra pagaminta iš profesionalios didelės raiškos anti-rūko butas objektyvas, kuris turi platų regėjimo lauką, aukštas šviesos pralaidumo ir jokio galvos svaigimas.Suteikti jums su aukštos raiškos ir platesniu povandeninis vaizdas.Nardymas nardymo kaukė turi kameros stovas, skirtas padėti jums įrašyti kiekvieną gražus momentas po vandeniu.

[Aukštos kokybės medžiaga], kvėpavimo vamzdelis įranga yra pagamintas iš aukštos kokybės skystu silikonu, kuris yra saugus ir ekologiškas, netoksiškas, ne savotiškas, nealergiška, lengva valyti, ypač tinka ilgalaikiam vartojimui.

Medžiaga:skystu silikonu

spalva:Juoda

Pakuotės Turinys:

2 x Nardymo Kaukė

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesos atspindys ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Pateikti Reitingas

    Panašūs Produktai

    Matching Products

    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių