PAKROVIMO VAIZDAI
Nešiojamieji Kompiuteriai & Raštu Pagalvėlės

2024 Dienoraštis A5 Dienoraštis Savaitę Norėdami Peržiūrėti A5 Kasdien Planuotojas Nešiojamojo Kompiuterio "Office" Kalėdų Dovaną Dienoraštį 2024

(0 Atsiliepimai)
€19.43 €14.57

Žymos:

Prekės kodas:t25102

PUIKUS PLANAVIMAS: Tai puikus planuotojas naudoja ir darbe, ir namuose.Tai 2024 Dienoraštis padės jums skatinti geresnį laiką ir užduočių valdymas.Puikus ilgalaikis planavimas.

KLASIKINIS HARDCOVER A5 DIENORAŠTIS: Vidutinis 5.7 colių x 8.27 colių,Liečiamas patogiai ir patvarus.Popierius yra pagamintas iš aukštos kokybės popieriaus, todėl šilkiniai sklandžiai rašyti, todėl jums svarbiausias rašymo patirtį.

PLAČIAI NAUDOJAMAS: Puikus 2024 planuotojas vyrus, moteris, vyras ar studentams.Puikiai, kaip kūrybinio rašymo, darbo dokumentus, posėdžių įrašai, klasės pažymi, kelionės dienoraštis,projekto nešiojamojo kompiuterio darbo, namų ar mokyklos.

PADIDINTI JŪSŲ darbo NAŠUMĄ: Naudoti 2024 A5 dienoraštis planuoti ir darbo protingesni.Likti sutelktas į jūsų kasdienes užduotis, padidinti savo produktyvumą ir valdyti savo laiką protingai.

Spalva:Raudona/Mėlyna/Rožinė/Oranžinė

Medžiaga:PU+popierius

Dydis:Apie 21x14cm

Pakuotės Turinys:

1 x Dienoraščiai Sąsiuvinis

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesos atspindys ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Pateikti Reitingas

    Panašūs Produktai

    Matching Products

    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių