PAKROVIMO VAIZDAI
Eksterjero Dalys

Dviračio Galinio vaizdo Veidrodėlis 360 Laipsnių Sukimosi MTB Kalnų Keliais Dviračio Rankenos galinio vaizdo Veidrodis Dviračių sporto Įranga

(0 Atsiliepimai)
€5.51

Žymos:

Prekės kodas:t2407

Aprašymas:

Tai galinio vaizdo veidrodis padeda pamatyti daugiau aiškiai ir plačiai už jus, todėl jūs galite išvengti nelaimingų atsitikimų ir važinėti saugiai.Mini atšvaitai padaryti jums išsiskirti tamsoje.Todėl, kad jūs galite laikyti saugiau kelionės metu.

Specifikacija:

Produkto pavadinimas: galinio vaizdo veidrodėlis

Gaminio medžiaga: ABS+objektyvas

Produkto svoris: apie 60g

Gaminio dydis: apie 10cm*7cm/3.94*2.76 į

Produktų Sąrašas:

Galinio vaizdo Veidrodis x 1

Pastabos:

1. Dėl skirtingų monitorių ir šviesos efektai, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvos, kuri parodė nuotraukas.

2. Atleisk, šiek tiek matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Geresnis Matomumas: Tai galinio vaizdo veidrodis leidžia matyti daugiau savo aplinką ir išvengti galimų pavojų.Mini atšvaitai ant būdas leis jums labiau pastebimas tamsoje.

2.Atsparus smūgiams ir Vandeniui: veidrodis dviračiu yra pagamintas iš ABS ir objektyvo, kurie užtikrina ilgaamžiškumą ir stabilumą ant nelygaus reljefo.Veidrodis yra taip pat atsparus vandeniui ir atsparus įbrėžimams, todėl patikimas ir ilgalaikis.Jūs galite jį naudoti ilgą laiką su savimi.

3.Sukiojamomis Veidrodis: Jūs galite pasukti veidrodis 360 laipsnių pamatyti atgal bet kuria kryptimi norite, kuri suteikia jums aiškų vaizdą be akluosius taškus ir malonią patirtį.

4.Patogu Naudoti: galite prikabinti dirželį ant savo dviračio rankenos, ir reguliuoti gumos sagtį, kad atitiktų jūsų pageidavimus.Nesvarbu, jei esate kairiarankis ar dešine ranka.Tai paprastas ir be įrankių diegimą.

5.Kelių priežasčių: Tai rankenos veidrodis suteikia jums aiškų ir platus vaizdas iš galinės padėties, todėl jūs galite važinėti saugiai ir patogiai.Jis veikia gerai su dauguma dviračiai, pvz., e-dviračiai, kalnų dviračiai, ir kelių dviračiai.Jūs taip pat galite reguliuoti kampas ir pozicija veidrodį, į savo skonį.

.

  • Modelio Pavadinimas: Dviračių Veidrodėliai
  • Elemento Aukštis: 2cm
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Išorės Bandymų, Sertifikavimo: ce
  • Elemento Ilgio: 10cm
  • Prekės Skersmuo: 0.00inch
  • Medžiagos Tipas: ABS+objektyvas
  • Elemento Plotis: 7cm
  • Prekės Svoris: 60g
  • Pateikti Reitingas

    Panašūs Produktai

    Matching Products

    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių