PAKROVIMO VAIZDAI
Vandens Sportas

Vėliavos Pole Mount 304 Nerūdijančio Plieno, Reklama Pole Mount Nuimamas Jachta Tiekimą Pontonas Valtis RV Žvejybos Valtis RV Be Vėliavos

(0 Atsiliepimai)
€14.33

Žymos:

Prekės kodas:t237437

Ieškote vėliavos stulpo savininkas už jūsų RV?Šis geležinkelių gnybtas tinka 7/8" arba 1" skersmens sieneles ir leidžia įdiegti patys per kelias minutes.Pagamintas iš geros kokybės medžiagų, ji turi didelę ištvermę ir gali atlaikyti vėjo ir lietaus.Parodyti savo pasididžiavimą su šia vėliava ant stiebo turėtojas RV.

Specifikacija:

Produkto pavadinimas: Nerūdijančio plieno bėgių montuojamas stiebo pagrindo

Medžiaga: Nerūdijantis plienas

Dydis:

Ilgis: apie 40CM/sudarė 15,75 cm

Geležinkelių Apkaba: Už 7/8 colių

Pakavimo Sąrašas:

1pc x valtis vėliavos holde

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Patvarus Ir Atsparus Vėjo: Tai valtis, vėliavos laikiklis, pagamintas iš 304 nerūdijančio plieno, atsparus vėjo ir ilgaamžė medžiaga, kuri gali dirbti stiprūs vėjai ir oro veiksnių.Jums gali priklausyti nuo šios vėliavos laikiklį rodyti savo vėliavą drąsiai ir saugiai.

2.Tinkamas Dydis: Šis laivas vėliavos laikiklį ateina su geležinkelių apkabos, kad tinka 7/8" arba 1" skersmens bėgiai, todėl jūs galite lengvai pridėti jį prie savo valtis be jokių įrankių.Polių ilgis: 40cm/15.74, kuris tinka dauguma valtis vėliavas.

3.Patogu Ir Praktiška: Tai valtis, vėliavos laikiklis nereikalauja jokių papildomų įrankių ir gali būti įdiegta save su lengvumu.Ji turi patogią dizainas, todėl jį paprasta ir patogu naudoti.

4.Blizga Ir Rūdžių Įrodymas: valtis vėliavos turėtojas turi poliruota veidrodinė apdaila, kuri daro savo vėliava atrodo patrauklesnė.Tai taip pat yra stiprus ir rūdžių, todėl gali kovoti su vėjo ir vandens ir likti su jumis ilgą laiką.

5.Plačiai Naudojamas: nesvarbu, koks valtis jūs turite, pavyzdžiui, RV, a marines, jachta, žvejyba, valtis ar pontonas valtis, tai savininkas gali tilpti jame.Ji yra lengva įdiegti ir patvarus naudoti.Jūs galite rodyti savo vėliavą su šiuo laikikliu.

.

  • Ilgis: 40cm
  • Modelio Numeris: Nerūdijančio plieno bėgių montuojamas stiebo pagrindo
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Pateikti Reitingas

    Panašūs Produktai

    Matching Products

    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių