PAKROVIMO VAIZDAI
Meno Reikmenys

12Pcs Akvarelė Pen Teptuku Nailono Plaukų Teptukai Menininkas Naftos Dažymo Teptukas, skirtas "PASIDARYK pats" Profesionalus Menas Teptuku J60A

(0 Atsiliepimai)
€5.90 €4.55

Žymos:

Prekės kodas:t234196

Savybės:

OOTDTY

Dažymas Teptuku Rinkinius: Gražus derinys patarimas dizaino tikslais, universalus, teptukus galima daryti bauda, kuriame išsamiai ir meno tapybos tiksliai pasiekti stora, mažos dėmės arba mažų taškų.

Dailės Teptukai: 12pcs profesija butas/pažymėjo pabaigos dažai sintetiniai su įvairių storis, kad maišant spalvos daugiau lengva, puikiai tinka menininkų, mėgėjai, studentai, paaugliai, vaikai, ir vaikai.

Kokybę: Menininkas kokybės mažų dažų šepečiai suprojektuoti su patvarus nailono sintetinių šerių, rūdžių įrodymas, aliuminio movos, ir medienos rankenos, su puikus kūrinys.

Lengva Priežiūra: Jos labai patogu valyti juos su šiltu vandeniu ir pertvarkyti teptuko galiuku.Išdžiūti išsamiai šepečiai ir laikyti juos vežančių konteinerių ilgą laiką naudoti.

Šiltas-patarimai, kaip: Švarūs jūsų šepečiai iš karto po to, naudojant juos, venkite šveitimo valymo metu.Niekada nepalikite savo šepečiai, padėto ant jų galvų vandens, tirpiklių, arba kai džiovinimo.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: Mediena+Aliuminio+Nailonas

Spalva: Kaip Paveikslėlyje Parodyta

Pakuotės Svoris: apytiksl.66g

Dydis: Kaip Paveikslėlyje Parodyta

Komplektą Sudaro:

12Pcs Dažymo Šepetėliai

Pastaba:

Prašome leisti 1-2cm paklaida dėl rankinis matavimas.Prašome įsitikinkite, kad jums nereikia nepamiršti prieš jums pasiūlymą.

Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Ačiū!

.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Pateikti Reitingas

    Panašūs Produktai

    Matching Products

    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių