PAKROVIMO VAIZDAI
Švietimo Įranga Ir Reikmenys

Kubilas Spa Šildytuvo Siurblio Dangtelį,Vandeniui Kubilas Izoliuoti Siurblio Dangtelį Kelių Markių Patvarus

(0 Atsiliepimai)
€44.15 €21.19

Žymos:

Prekės kodas:t229850

[Kubilas izoliuoti siurblio dangtelį]- Dydis yra 16.9 colių D x 14.96 colių W x 21.2 colių H. Tinka daugelio markių spa šildymo siurblys .Atkreipkite dėmesį, kad:Padengti tik,be Spa šildymo siurblys .Lengva įdiegti ir pašalinti,mūsų padengti skirta būti šiek tiek didesnis nei spa šildymo siurblys.

[Patvarus spa šildytuvo siurblio dangtelį]-Mūsų spa šildytuvo siurblys uint dangtis yra pagaminti iš tvirtos 600D oksfordo audinio, su neperšlampama danga,kuri yra atspari vandeniui,atsparus UV,plyšimui atsparus,ir kt.Tai gali užkirsti kelią jūsų spa šildymo siurblys iš vandens,UV spindulių,purvo,drėgmės ir pan., kad ji visada atrodo kaip naujas,ir pratęsti tarnavimo mašina.

[Lengva naudoti] -viršutinis užtrauktukas, kad dangtelį galima atidaryti viršuje lengva valdyti valdymo skydas,lengva naudoti karšto vandens vonia šildymo siurblys be nuimkite dangtelį.Kai nenaudojamas,užtrauktuką gali būti uždarytas į kelio dulkės ir kiti nešvarumai.

[Vėjo dizainas]-2 sagtys ant dangtelio pusėje ir 1 elastinga hem laido apačioje galite padaryti dangtelį nustatyti glaudžiai bendradarbiauja su spa šildymo siurblys esistant blogas oras ir negali būti nupūstas vėjo.

Medžiaga: poliesterio drobės

spalva: juoda

Pakuotės Turinys:

1 x sūkurinė Vonia Spa Šildytuvo Siurblio Dangtelį

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesos atspindys ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Pateikti Reitingas

    Panašūs Produktai

    Matching Products

    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių