PAKROVIMO VAIZDAI
Namų Baldai

Prie Sienos Tvirtinamas Sulankstomoji Kėdė Iš Medžio Masyvo Veranda, Kėdė, Durys Batų Spintoje Paslėptas Kojų Lankstymo Vonios Kambarys, Balkonas Gyvenimo Išmatose

(0 Atsiliepimai)
€150.53 €75.27

Žymos:

Prekės kodas:t22644

Prie Sienos Tvirtinamas Sulankstomoji Kėdė Iš Medžio Masyvo Veranda, Kėdė, Durys Batų Spintoje Paslėptas Kojų Lankstymo Vonios Kambarys, Balkonas Gyvenimo Išmatose

【Lengvai sulankstoma, Sutaupyti Vietos】

90° sulankstomas dizainas neužima vietos ir sutaupoma daug vietos.Jis gali būti lengvai įdėti, už durų, ir lankstymo storis yra tik 4cm.

【150 kg. Apkrova-guolių, Stabilios Struktūros】

Išmatose paviršius yra išplėsta pagal sėdi laikysena žmogaus kūno, taip, kad jūs galite jaustis patogiai ir gamtinių net po posėdžio ilgą laiką; pasirinkimą aukštos kokybės aparatūros ir keli varžtai naudojami, kad guolis talpa stipresnis.

【Aukštos kokybės Medžiagų, Aplinkos Apsaugos ir darbo Saugos】

Pagaminti iš vientisos medienos žaliavų, paviršius turi didelį kietumą, nėra lengva būti subraižytas ir deformuoti, ir yra atsparus korozijai.Dėmės ant paviršiaus gali būti nuvaloma off nepaliekant jokių likučių.

【Ramus, Nėra Triukšmo】

Prie sienos tvirtinama kėdutė turi amortizatorius, ir velenas gali būti švelniai nuleisti, kai ji pribaigti, sumažinti triukšmą, tam tikru mastu.

【Multi-scena, Multi-purpose】

Įrengtas privažiavimas ir įėjimas, galima keisti batus; įrengtas vonios kambarys, tinka vyresnio amžiaus žmonėms ir nėščioms moterims, kurie neturi stovėti ilgą laiką; įrengti viešose vietose, siekiant patenkinti visų žmonių rūšių.

Aprašymas:

Per 8 procesus, grubus šlifavimas atliekamas, ir kraštas yra lygus, apvalus, įmonė ir ne taip lengva nutraukti.

Sieniniai sulankstomos kėdės tinka gyvenamieji kambariai, miegamieji, koridorius, vonios kambarys, įėjimas salės, balkonai, konferencijų salės, ir gali būti naudojamas kaip tyrimo kėdės, vaikų kėdės, sofa-lova, kėdės, batų kėdės, makiažas kėdės, gėlių stovai, ir yra taip pat geras pasirinkimas, kaip dovanos.

Išvaizda yra maža ir išskirtinį.Patogus saugojimo, gražus ir praktiškas.

Specifikacija:

Medžiaga: medžio masyvo

Spalva: Medienos spalvos, balta

Paketas apima:

1*Batų keitimas išmatose

.

  • Sulankstyti: Taip
  • Pritaikyti: Taip
  • Dydis: 45*42*9CM
  • Medžiaga: Mediena
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Pateikti Reitingas

    Panašūs Produktai

    Matching Products

    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių