PAKROVIMO VAIZDAI
Išoriniai Priedai

Automobilių Sulankstomas Priekinio, Galinio Stiklo Sniego Danga Automobilių Vandeniui Sutirštės Ledo Danga Transporto Priemonių Sniego Blokavimo Pusės Veidrodėlis, Priekinis Stiklas Dangtis

(0 Atsiliepimai)
€29.11 €14.55

Žymos:

Prekės kodas:t21872

Kulka Taškų:

1. Patobulintas Matomumą: Tai automobilių stiklų sniego danga yra du atspindintis įspėjimo juosteles ant galinio vaizdo veidrodį, kad krintantis į akis tą dieną, ir naktį.Jie padės išvengti susidūrimų ir išvengti įbrėžimų ant jūsų automobilio.

2. Four Seasons Apsauga: automobilio priekinį stiklą sniego danga yra skirta apsaugoti jūsų automobilį nuo atšiaurių oro sąlygų ištisus metus.Nesvarbu, ar tai vasara, ar žiema, pavasaris ar ruduo, šis dangtelis apsaugos jūsų automobilį nuo saulės, sniego, dulkių, ir lapai.

3. Vėtra Atsparumas: Tai automobilių stiklų sniego danga yra sustorėjusi bei išsiplėtė, kad geriau tinka jūsų automobilio langą, ir išvengti, kad nebūtų priblokšti stiprūs vėjai.Ji taip pat turi stiprią nustatymo galimybę, kad jį saugo saugiai į vietą.

4. Lengvas Montavimas: Tai automobilių stiklų sniego danga turi reguliuojamas kabliukų, kad tilptų dauguma automobilių ir nėra rūdžių, todėl jį lengva įdiegti ir pašalinti.Ji taip pat turi plačias programas, kad tilptų dauguma automobilių režimai.Joks magnetas, kurių reikia siekiant užtikrinti, kad padengti.

5. Antifriziniai Sugebėjimas: Tai automobilių stiklų sniego danga apsaugo stiklą nuo užšalimo esant žemai temperatūrai išlaikyti fiksuotą ir ilgalaikį stiklo temperatūra.Daugiau jokio grandymo ledo ar sniego išjungti jūsų priekinio stiklo ryte.

Aprašymas:

Apsaugoti savo automobilių stiklų nuo sniego ir ledo su mūsų prekinis, galinis Stiklo Sniego Raštas.Featuring 2 atspindintis įspėjimo juosteles ant galinio vaizdo veidrodis, ji suteikia geriau, tinka ir apsaugo stiklą nuo užšalimo esant žemai temperatūrai.Kad nuo saulės/karščio izoliacija, todėl puikiai tinka vasarą naudoti taip pat.Su plačiomis programos, tai būtina turėti automobilių savininkams.

Techniniai duomenys:

1. Produkto: Automobilio Priekinį Stiklą Sniego Danga

2. Spalva: juoda

3. Taikytinos modeliai: dauguma automobilių modelių rinkoje

4. Medžiaga: 600D Oksfordo audinys + atsparus vandeniui danga + pilnas blackout danga + vinilo danga

5. Produkto Funkcijos: sniego, šalčio, lietaus, saulės, dulkių ir lapai.

Pakavimo Sąrašas:

Automobilių Stiklų Sniego Danga*1

.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Medžiagos Tipas: 600D Oksfordo Audinys
  • Elemento Tipas: Automobilių Apima
  • Specialios Funkcijos: Sulankstomas Priekinio, Galinio Stiklo Sniego Blokavimo
  • Elemento Ilgio: 22cm
  • Elemento Plotis: 22cm
  • Elemento Aukštis: 7cm
  • Prekės Svoris: 500g
  • Pateikti Reitingas

    Panašūs Produktai

    Matching Products

    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių