PAKROVIMO VAIZDAI
Sportas Ir Pramogos

Glow-in-The-Dark ledo Ritulio Rituliai 2vnt užsidegs Žalia Sporto Dodgeballs Ledo Ritulio Puck Švytintys Rutuliai Šalies Sporto Prekių Kamuoliai

(0 Atsiliepimai)
€7.87 €5.51

Žymos:

Prekės kodas:t21505

Mūsų aukštos kokybės ritulio rituliai yra puikiai tinka tiek vidaus, tiek ir lauko riedulio ir ritininių ledo ritulio sporto praktikos.Pagamintas iš patvarių medžiagų, mūsų rituliai yra lengvas ir kompaktiškas, užtikrinti saugumą sporto procesas.Su savo unikalaus švytėjimo tamsoje efektu, šių rituliai yra puikus pasirinkimas nakties žaidimai ir praktikos užsiėmimai.

Savybės:

Produkto pavadinimas: Glow-in-the-dark ledo kamuolys

Spalva: glow-in-the-dark

Medžiaga: pvc

Savybės: glow-in-the-dark puck

Grynasis svoris: apie 50g

Svoris su paketas: apie 50g

Gaminio dydis: 8x8x5cm/3.15x3.15x1.97 cm

Pakuotės dydis: 8x8x5cm/3.15x3.15x1.97 cm

xWarm patarimai: dydis, svoris, fizinio matavimo, su faktine nežymus nuokrypis!

Sąrašas:

2 x glow-in-the-dark ledo ritulio rituliai

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Žvaigždžių atsparumas: naudojant kokybės medžiagų, mūsų glow-in-the-dark ledo ritulio rituliai pasiūlyti išskirtines patvarumo, todėl jie puikiai ilgą sporto užsiėmimų.Giriasi puikus elastingumas ir atsparumas nusidėvėjimui, jie bus eiti į begalines žaidimai.

2.Apšviestas Privalumas: Įgyti pranašumą, su glow-in-the-dark ledo ritulio rituliai, kad pasiūlyti nuolatinio apšvietimo dėka integruotas LED šviesos šaltinis.Puck teigia, matomas tamsoje, tobulinti reakcijos laiką ir kontroliuoti kamuolį pakelti savo rezultatus čiuožykla.

3.Visų Pirma saugumas: Mūsų glow-in-the-dark ledo ritulio rituliai yra pagamintos iš minkštos, ilgaamžės ir ekologiškos medžiagos, užtikrinti saugumą savo sportinę veiklą.Lygaus paviršiaus prideda įspūdžių į savo žaidimą, garantuojančio įdomus užpildytame patirtį, kad yra saugus ir ekologiškas.

4.Platus naudojimas: Šie glow-in-the-dark ledo ritulio rituliai gali būti naudojama įvairiose vietose, pvz., ledo katanija, patalpų gimnazijose, ar open-air srityse.Jie tinka vidaus ir lauko riedulio ir ritininių ledo ritulio sporto praktikos.

5.Lengva nešti: Šių glow-in-the-dark ledo ritulio rituliai yra puikus dydžio už bet kokį žaidimą, ir jie gali būti lengvai įdėti į jūsų krepšyje ar kišenėje, kai jo nenaudojate.Lengvas ir kompaktiškas, jie neužims daug vietos, arba pridėti papildomo svorio į savo įrankius.

.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Pateikti Reitingas

    Panašūs Produktai

    Matching Products

    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių