PAKROVIMO VAIZDAI
Kempingas & Žygiai

Kempingas Saugojimo Krepšys 600D Oksfordo Audinys atsparus Vandeniui Nusidėvėjimui Atsparaus Saugojimo Nešti 33L Sustiprintas Palapinių Maišelį Didelio Stiprumo Išardomi

(0 Atsiliepimai)
€33.41 €16.71

Žymos:

Prekės kodas:t21359

Aprašymas:

Šis Kempingas Saugojimo Krepšys yra būtina turėti visus savo stovyklavimo poreikius.Apsaugos jūsų įrangą nuo drėgmės ir lietaus su savo aukščiausios vandeniui medžiagos, nesideformuos ar ašarų.Dvigubos rankenos dizainas leidžia lengvai atlikti žvejybos įrankius ar kiti stovyklavimo reikmenys.

Specifikacija:

Pavadinimas: Kempingas saugojimo krepšys

Tūris: 33L

Svoris: 0.61 kg

Spalva: Khaki

Gaminio dydis: apie 42*39*20cm/16.53*15.35*7.87 į

Medžiaga: 600D vandeniui Oksfordo audinys + dirbtinė nailono diržas

Pakavimo Sąrašas:

Kempingas Tote Bag x 1

Pastabos:

1. Dėl skirtingų monitorių ir šviesos efektai, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvos, kuri parodė nuotraukas.

2. Atleisk, šiek tiek matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Patobulintas Įpakavimas: Jūsų kempingas kelionę just got lengviau tai nešti tai labai didelis pajėgumas, kad gali jį lengvai laikyti drabužiai, palapinės, miegmaišiai ir kt.Su erdvus saugojimo, organizuoti savo įrankius, vėjas.Patirtis, be jokio vargo pakavimo ir patogią kelionę.

2.Patikimas Ištvermės: pagamintas iš aukščiausios klasės medžiagos, šis kempingas nešti telpa nuo dėvėjimosi ir plyšimo, užtikrinti jo ilgaamžiškumą.Jo vandeniui ir dėvėjimuisi atsparios galimybes veiksmingai apsaugoti savo daiktus nuo elementų.

3.Patikimas Veikimas: geresnis stabilumas ir stipri apkrova, kad ji idealiai tinka didelių apkrovų.Sustiprintos briaunos ir didelio tankio austiniai diržai siūlo patobulintą apsaugą, paliekant jums nerimauti-nemokamai į savo lauko nuotykius.

4.Dviguba Rankena Dizainas: Šis kempingas nešti leidžia jums ir jūsų draugų pasidalinti svoris kartu, kad būtų lengva pakelti arba vežti.Patogus dvivietis rankenos konstrukcija sumažina savo naštą.

5.Plačiai naudojamas: Mėgaukitės begalines galimybes su šiuo kempingas nešti.Plačiai naudojamas automobilių kamieno ar garažo organizacija, stovyklavimui, iškyloms, lauko veikla, žygiai, medžioklės, žvejybos, ir daugiau.Niekada neleiskite didelių apkrovų apriboti savo nuotykius dar kartą.

.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Pateikti Reitingas

    Panašūs Produktai

    Matching Products

    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių