PAKROVIMO VAIZDAI
Komandinis Sportas

Pitching Mašinos Vaikams, Cartoon Dinozaurų Formos Beisbolo Metikas Beisbolo Popper Įdomus Patalpų Lauko Nešiojamų Beisbolo Mašina

(0 Atsiliepimai)
€49.36 €19.75

Žymos:

Prekės kodas:t212246

Ieškote įdomus būdas pagerinti jūsų vaiko reakcijos laikas?Mūsų pitching mašinos vaikams leidžia jiems mėgautis beisbolo bet kada, bet kur.Lengvai saugomi krepšys, jis gerina emocinę bendravimo ir leidžia jums dalintis džiaugsmo žaidimą su savo mažyliais.Puikus lauko veikla, arba grojimo kieme.

Specifikacija:

Produkto Pavadinimas: Vaikams Pitching Mašinos

Gaminio Medžiaga: ABS

Gaminio Spalva: Mėlyna

Gaminio Dydis.

Ąsotis: Apie 14x14x23cm/5.51x5.51x9.06in

Kamuolys: Apie 6,5 cm/2.56 į

Gpgb: Apie 57cm/22.44 į

Taikoma Amžius: vaikams nuo 3 metų amžiaus

Pakavimo Sąrašas:

1 x Vaikai Pitching Mašinos + 3 x kamuoliukus + 1 x bat

Pastabos:

Dėl apšvietimo efektai ir kameras, gali būti spalva skirtumas produkto, prašome suprasti.

Dėl vadovo matavimo, gali būti klaida produkto dydžio.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Universalus Panaudojimas: Su mūsų vaikai pitching mašinos, jūs galite praktikuoti pataikyti ir pitching be teikiami tik specifinėse srityse.Žaisti lauke, viduje, ir treniruoklių salė, ir niekada nerimauti dėl oro ar kosmoso.

2.Progresyvūs Mokymo Pagalbos: Leisti šiek tiek savo 1 meistras ritmą ir stiprumą pitching, patobulinti savo įgūdžius su šia vaikai pitching mašinos.Tai švietimo žaislas, kuris augina pasitikėjimą ir padeda plėtoti savo įgūdžius per nuolatinį paspauskite metimu.

3.Nešiojamų ir Patogu: Tai vaikai pitching mašinos yra lengvai atlikti su teleskopine lazda, kurią galima pritaikyti prie jūsų vaiko ūgio.Ji taip pat užima ne vietos ir gali būti lengvai saugomi jūsų krepšys, todėl idealiai tinka kelionės ir saugojimas.

4.Socialinės Įdomus: Tai vaikai pitching mašinos leidžia vaikui žaisti vienas arba su draugais ir šeima, stiprinti savo santykius ir emocinio ryšio.Jie gali rankiniu būdu, paspauskite " ir " eject tarnauti, išgyvena įdomus ir iššūkis sporto ir didinti jų draugystė.

5.Geriausia Dovana: Rodo savo meilę ir rūpestį jūsų, mergaitės ir berniukai, Kids pitching mašinos yra montavimo, Kalėdų, Naujų Metų, ir gimtadienius, idealus pasirinkimas dovana tiems, kurie mėgsta sporto.

.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Taikoma Žmonių: vaiko
  • Pateikti Reitingas

    Panašūs Produktai

    Matching Products

    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių