PAKROVIMO VAIZDAI
Vandens Sportas

Elastinga Žingsnis Kamuolys Lauko Sporto Kamuolys Su Šviesos Plaukioja Kamuolys Novatoriškų Kūrybinių Žaislai, Lauko Sporto Kamuolys Novatoriškas

(0 Atsiliepimai)
€8.21 €3.12

Žymos:

Prekės kodas:t201277

Mūsų plaukioja disko kamuolys yra puikus lauko įdomus su šeima.Jis pagamintas su sutirštės medžiagos patvarumo ir lengvai gali būti paplokščias su abiem rankomis link vidurio.Šis universalus žaislas gali būti naudojamas kaip atraminis tėvų-vaikų lauko žaidimų, ir teiks begalinį malonumą vaikams.Padovanok dovaną, magijos ir žavesio, tai puikus dabartinė idėja!

Savybės:

Produkto pavadinimas: skraidančia Lėkšte Kamuolys Vaikams

Gaminio medžiaga: ABS

Gaminio dydis: apvalus skersmuo 8.2 cm, skraidančios lėkštės formos maždaug 11*3cm

Produkto svoris: 76g

Maitinimo režimas: mygtukas baterijos*3

Pakuotė: OPP

Kokios patarimai:

1. Dėl šių priežasčių monitoriaus spalvų temperatūrą, vaizdo kamera, aplinkos šviesos, ir fotografijos įgūdžių, gali būti nežymūs spalvų skirtumai nuotraukų iš kai kurių produktų.Spalva yra tema, kad tikrasis produktas!

2. Prašome leisti šiek tiek dydžio skirtumų dėl skirtingų vadovas matavimai.

Produktų Sąrašą

Skraidančia Lėkšte Kamuolys Vaikams*1

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Nesuderinta Ištvermė: Su pasirinktos tvirtos ABS medžiagos ir sutirštės aukštos klasės dizaino, tai elastinga žingsnis kamuolys pasiūlyti išskirtinį stiprumą nuo aukšto spaudimo ir įtakos.Ji saugo jus ir saugus su garantuotas ilgaamžiškumas ir apsauga.

2.Patirties Naujas Būdas Žaisti: Šis elastinga žingsnis kamuolys yra paprasta žaisti ir suteikia dual forma.Tiesiog priploti jį abiem rankomis link vidurio, tada mesti jį į orą.Ji gali taip pakeisti iš kamuolį į skraidančia lėkšte.

3.Tėvų-Vaikų Bendravimą Stipriklis: Mėgaukitės laiko ir sustiprinti savo santykius su savo vaiku, kaip tu žaidi kartu su šiuo elastinga žingsnis į kamuolį.Puikiai tinka lauko žaidimų, kaip smagu, tėvų-vaikų prop.

4.Puiki Dovana: Padaryti specialią šventėse, pavyzdžiui, Gimtadienius, Padėkos ir Kalėdų įsimintina su mūsų Elastinga Žingsnis Į Kamuolį.Skirtas vaikams, tai įdomus žaislas, padeda gerinti pusiausvyrą ir koordinavimą užtikrinant valandų grojimo.

5.Padidėjęs Žaidimų: Skatinti linksmas žaidimo akimirkas su mūsų elastinga žingsnis kamuolys, kuris išskiria spalvinga žiburiai naktį arba tamsiose srityse, kuriant įtaigus atmosferą ir leidžia vaikams patirti daugiau valandų įdomus.

.

  • Medžiaga: Plastikiniai
  • Taikymo Amžiaus Grupėje: Vaikai
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Pateikti Reitingas

    Panašūs Produktai

    Matching Products

    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių