PAKROVIMO VAIZDAI
Namų Tobulinimas

RV Winterize Sprogimo Adapterio Rinkinys Purkštuvų Žiemojimo Sprogimo Adapterio Rinkinys, Skirtas 1/4In Greitai Prijunkite Kištuką 3/4In KOVOS Sodo Žarna

(0 Atsiliepimai)
€18.24 €13.13

Žymos:

Prekės kodas:t19935

[Size]1/4 colių vyrų oro kompresorius, greitai prijungti prie moterų 3/4 colio sodo žarnos vidinis sriegis ir 1/4 Colių Vyrų Greitas Prijungimas Plug and 3/4 colio Vyrų KOVA su Sriegiu, tai yra standartinio dydžio ir gali būti taikomas dažniausiai.

[Medžiaga]Ši RV winterize sprogimo adapteris yra pagaminti iš sunkiųjų vario, kuris yra patvarus ir gali atlaikyti aukštą temperatūrą, tvirtas ir atsparus korozijai.Tai nėra lengva sulaužyti arba iškraipomas ir gali tarnauti jums ilgiau.

[Prašymas]Winterize sprogimo adapteris yra naudojamas winterize sodo žarna, purškimo sistemos, maišytuvai, pučia iš vandens iš vandens linijas, vandentiekio, užkirsti kelią purkštuvų sistemos ir vandentiekio vamzdžių žalą nuo užšalimo žiemą.Jis gali sumažinti antifrizas, labai Patogios, saugios, sveikos, draugiškos aplinkai.

[Lengva Naudoti]Prisukite vandens linijos, kad moteris ar vyras threading pusėje, tada prijunkite greitai prijungti, oro kompresorius linijos moterų greita jungtis.Įjunkite oro kompresorius, pasukti aplink kamuolys valve kamieninių atidaryti/uždaryti ir moduliuoti oro srauto greitis smūgis iš vandens nuo vandens linijos.

Produkto Naudojimas: RV Sodas, Vandens Vamzdžio Prijungimas

Medžiaga: varis

spalva: geltona

Pakuotės Turinys:

1 pora x RV Purkštuvų Adapteris

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesos atspindys ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Pateikti Reitingas

    Panašūs Produktai

    Matching Products

    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių