PAKROVIMO VAIZDAI
Vandens Sportas

Kajako Irklas Maišelį Irklas Krepšiai Moterų Su Nešimo Rankena Ir Užtrauktuku Kajako Irklas Irklas Pack Reguliuojamas Diržas Per Petį Irklas Krepšiai

(0 Atsiliepimai)
€22.28 €15.60

Žymos:

Prekės kodas:t192170

Ieškote patikimo irklas maišą, kad sutalpinti į kelis turi?Ieškoti ne toliau, mūsų daugkartinio naudojimo irklas maišas savybės erdvus interjeras, tinka naudoti įvairių žmonių.Storio EPE pearl medvilnės užpildymas su pagalvėle apsaugos žada ilgaamžiškumas ir apsauga.

Medžiaga: Oxford medžiaga

Įdarui: EPE pearl medvilnės

Juostele: didelio tankio poliesteris

Ilgis: 95cm/37.40 į

Plotis: 25cm/9.84 į

Storis: 6cm/2.36 in

Grynasis svoris: 250g

Tinka: pliuškenimosi viename skyriuje 89cm/35.03 į

Skelbimas:

1. Dėl vadovo matavimo, gali būti šiek tiek klaidų dydį.

2. Dėl skirtingų monitorių, gali būti šiek tiek skiriasi spalva.

Sąrašas:

kajako irklas krepšys*1(neįskaitant kitų eksponatų)

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Kietas ir tvirtas: Sudarytas iš tvirtos Oksfordo audinio, tai kajako irklas krepšys yra dėvėti, atsparus, lankstus, ir patikimai saugo savo irklus nuo sugadinimo.Ji taip pat yra daugkartinio naudojimo ir lengvai valomas, užtikrinant ilgalaikį naudojimą visus savo nuotykius.

2.Turtinga Talpa: Su erdvų saloną, mūsų kajako irklas krepšys, lengvai telpa du irklas vadovai iki 9.84x37.40 cm kiekvienas.Tai net erdvus užtenka turėti baidarėmis plaukti, suteikia jums daugiau lankstumo ant vandens.

3.Lengvas Kelionės: Patirtis triukšmo-nemokamai pervežti jūsų kajako irklas su mūsų krepšį.Mūsų dirželiai užtikrinti irklas tvirtai, o storas EPE pearl medvilnės užpildymas suteikia pagalvėle apsaugą nuo atšiaurių poveikį.

4.Nešiojamų irklas padengti: Imtis savo baidarės pavara lengvai naudodami mūsų nešiojamų kajako irklas krepšys!Sukurtos siekiant patenkinti visų įgūdžių lygį, jos lengvos ir reguliuojamas funkcijų, kad būtų lengva nešiotis.

5.Universalus Sprendimas: Su šiuo kajako irklas maišelį, būkite tikri, kad jūsų įrankių lieka saugomas viename skyriuje 89cm/35.03 į.Puikiai suprojektuoti baidarės, plaukimas kanojomis, žvejyba, ar valtimis.

.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Pateikti Reitingas

    Panašūs Produktai

    Matching Products

    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių