PAKROVIMO VAIZDAI
Elektros Įranga

50JA Patikimas, Efektyvus Baterijos Energijos Skirstymo Terminalo Blokas Lauke Saugia ir Tvarkingas Laidų Sprendimas Auto Valtis RVs Jachta

(0 Atsiliepimai)
€17.50 €13.30

Žymos:

Prekės kodas:t18793

Savybės:

OOTDTY

Į 200Amp Autobusų Juosta Lauke yra suprojektuoti, kad atlaikytų lietaus, dulkių, oro ir jūros vandens, todėl idealiai tinka automobilių, jūrų, ir jachta programas.

Modulinės konstrukcijos ir nuimamas langai, šio terminalo blokas leidžia lengvai laidų konfigūracijos ir ženklinimas, užtikrinti, tvarkinga ir organizuota setup.

Tinka 48V transporto priemonių, Visureigius, autobusus, laivų, RVs, jachtos, priekabų ir daugiau, šio paskirstymo blokas efektyviai renka ir platina srovės iki 200A.

Nesvarbu, ar esate atnaujinti savo automobilių elektros sistemos ar įrengimo savo jachta su patikimu elektros energijos skirstymo sprendimą, šis autobusas baras lauke yra turi turėti bet koks "PASIDARYK pats" entuziastas ar profesionalus montuotojas.

Patirtis ramybę, kad jūsų neigiamą laidą būtų saugiai surenkamas ir saugomas šio patvarus ir estetiškai malonus, terminalo valdybos.Atsisveikinti su netvarkingos elektros instaliacijos ir "labas" tam, švarus ir efektyvus elektros setup.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: plastikas

Maksimumų

Maxconnection stiprintuvas: 200A

Komplektą Sudaro:

1xBattery Gnybtų Bloko Dėžutę

Pastaba:

Prašome leisti nuo 1 iki 3cm paklaida dėl vadovo matavimo, prašome įsitikinkite, kad jums nereikia nepamiršti prieš jums pasiūlymą,

Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.

.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Prekės Pavadinimas: VHOHOUR
  • Pateikti Reitingas

    Panašūs Produktai

    Matching Products

    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių