PAKROVIMO VAIZDAI
Eksterjero Dalys

Stogo Krovinių Maišą Automobilio Stogo Maišelį, Krovinių, Automobilių Stogo Krovinių Gabenimo Krepšys 15 Kubinių Pėdų Vandeniui Automobilio Stogo Krepšys Transporto Priemonių Anti-Slip

(0 Atsiliepimai)
€62.95 €31.47

Žymos:

Prekės kodas:t187763

Savybės:

1. Stogo cargo krepšys leidžia jums turėti 4-6 lagaminai, kelioniniai lagaminai, palapinės, miegmaišiai ir kt.

2. 4 durų kabliai ir 8 tvirtas dirželiai visada galite pataisyti ant stogo.Ji raukšlės butas lengvai ir neturi užimti daug vietos jūsų garaže, kai juo nesinaudojate.

3. Pagaminta iš 600D Oksfordo, vandeniui atsparus ir patvarus, efektyviai apsaugoti savo bagažą nuo lietaus, smėlio, sniego, vėjo ir saulės spinduliai ant kelio.

Specifikacija:

Pavadinimas: Stogo Cargo Krepšys

Medžiaga: 600D Oxford medžiaga

Pakavimo Sąrašas:

Stogo Cargo Krepšys*1

Pastaba:

Dėl apšvietimo efektai ir fotografavimo kampų, ten yra spalvų skirtumas produkto, prašome suprasti.

Dėl vadovo matavimo, yra tolerancija produkto dydžio.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Papildomų Saugojimo Talpa: Stogo Krovinių Maišelį galite laikyti 4-6 lagaminai, kelioniniai lagaminai, palapinės, miegmaišiai ir kt.Ji tinka šeimų, kemperiai ar kelių keliautojų, kuriems reikia padidinti transportavimo pajėgumus ir yra praktinis būdas vežti bagažą ir pridėti papildomų krovinių talpa, kad jūsų automobilis.

2.Neperšlampamas ir Neperpučiamas: Naudojant vandeniui užtrauktuku atvartu, padengtas už neperšlampama apsauga, ir visos siūlės šilumos suvirinti ir susiuvami, Auto Stogo Krovinio Vežėjas suteikia vandeniui apsaugą jūsų daiktus.

3.Saugumo Funkcijos: saugos, mes naudojame 8 sustiprinta, reguliuojamas petnešėlėmis išlaikyti krovinių maišą vieta.Tie, su anti-slydimo pagalvėlės, taip pat teikia daug rankena, Automobilių Viršuje Vežėjas Krepšys bus sunkiai slydimo ir įbrėžimams jūsų automobilį.Derinys užraktas suteikia papildomo saugumo.

4.Vietos Taupymas: 4 durų kabliai ir 8 dirželiai išlaikyti Stogo Bagažo Maišą prie stogo visais laikais, tai nėra per sunki, gali būti lengvai įdiegtas vienas asmuo, raukšlės butas lengvai, ir neturi imtis daug savo garažo, kai juo nesinaudojate vietos.

5.Patvari Medžiaga: Automobilių Saugojimo Stogo Maišelis yra pagamintas iš 600D Oxford, kuris yra atsparus vandeniui ir patvarus, ir padengtas ne veiksmingai saugo jūsų bagažui nuo lietaus, smėlio, sniego, vėjo ir saulės spinduliai ant kelio.

.

  • Elemento Tipas: Stogo Laikikliai & Dėžės
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Pateikti Reitingas

    Panašūs Produktai

    Matching Products

    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių