PAKROVIMO VAIZDAI
Eksterjero Dalys

Gaubto Oro Įsiurbimo Angos Universalus Lenktynių Oro Srauto Normą Puošimas, Automobilių Reikmenys, Priekinės Oro Angos Automobilių Kėbulo

(0 Atsiliepimai)
€15.83 €7.92

Žymos:

Prekės kodas:t184378

Atnaujinti jūsų automobilio išvaizdą su mūsų stilingai suprojektuotas dangtis versmės!Labai imituojamas ir aukštai temperatūrai atsparios, jie puikiai tinka visiems automobiliams.Jokių gręžimo ar kitos priemonės yra reikalingos, be jokio vargo, montavimas.Kad jūsų automobilis stovi ant kelio su mūsų turi turėti gaubtu versmės!

Techniniai duomenys:

Medžiaga: abs

Dydis: (vidut.)25*18cm/9.84*7.09 cm

Pakavimo Sąrašas:

Oro Srauto Normą Gaubtas*1pc

Pastaba:

1. Dėl monitoriaus spalvų temperatūrą, vaizdo kamera, aplinkos šviesos ir fotografijos įgūdžius, kai kurios nuotraukos prekes gali turėti šiek tiek spalvų skirtumas, spalva natūra turi dominuoti!

2. Dėl skirtingų vadovas matavimai, prašome leisti šiek tiek dydžio skirtumas.

3. Prieš diegiant, prašome išvalyti dalys turi būti įterptas, įsitikinkite, kad nėra naftos ar daug dulkių, kitaip jis turės įtakos klampumo ir stangrumą klijų.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Stilingas Dizainas: Šis oro srauto normą gaubtas yra būtina turėti detalės, automobilių entuziastų, kurie nori, kad jų automobilių radiatorius ir daugiau mados.Jis yra aptakus ir patraukli forma, kad bus sugauti žmonių dėmesį ir padidinti grožį jūsų automobilį.

2.Ryškus Modeliavimas: Imtis savo vairavimo patirtį į kitą lygį su mūsų Oro Srauto Normą Gaubtu!Labai imituojamas ir nuostabiai sukurta, joje numatyta, realistiškas ir jaudinantis jaustis vairuojant sportinį automobilį.

3.Patvarus ir Saugus: iš aukštos kokybės ABS medžiagos, tai oro srauto normą gaubtas yra apsauga nuo dulkių, atsparus vandeniui, aukštai temperatūrai atsparus, atsparus erozijai ir dėvėti, atsparus, užtikrinti eksploatavimo ir saugos jūsų transporto priemonės.

4.Lengvas Montavimas: Jūs galite įdiegti oro srauto normą gaubtu tiesiog draskė nuo dvipusės juostos ant nugaros ir klijuoti jį į norimą vietą.Jokių gręžimo ar kitos priemonės yra reikalingos.

5.Platus Paskirtis: Šis oro srauto normą gaubtas yra universalus ir patogus, tinka visi automobiliai su oro įsiurbimo.Tai gali padaryti jūsų automobilis, aušintuvas, pritraukti žmonių dėmesį.

.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Pateikti Reitingas

    Panašūs Produktai

    Matching Products

    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių