PAKROVIMO VAIZDAI
Eksterjero Dalys

Automobilių Durų Anti-Susidūrimo Juostelės Noctilucous Anti-Susidūrimo Pleistras Bamperis Guard Juostelės 4pcs Anti-susidūrimo Lipdukai Automobilio Durelių Krašto

(0 Atsiliepimai)
€6.52 €3.26

Žymos:

Prekės kodas:t1796

Aprašymai:

Apsaugoti savo automobilį nuo įbrėžimų ir įlenkimų su šiuo Automobilių Susidūrimų vengimo Juostelės.Jis yra pagamintas iš patvarios ir elastingos medžiagos, kurios gali atlaikyti vandens ir saulės spindulių.Apakinti anti-susidūrimo dizainas prideda stiliaus ir saugos automobilio.Ji yra lengva įdiegti, durys, bamperiai, ar kitų dalių jūsų automobiliui.Kad dabar ir mėgautis sklandžiau važiuoti!

Techniniai duomenys:

Produkto pavadinimas: Anti-susidūrimo juostelės

Gaminio medžiaga: lašas klijų

Produkto svoris: 15g

Gaminio dydis: 15*2CM (5.90*0.78 in)

Produktų Sąrašas:

Automobilių Susidūrimų Vengimo Juostelės*4

Patarimai: Produkto dydis/fotografuojama rankiniu būdu.Prašau, atleisk man už bet kokius nukrypimus

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Apsaugoti savo automobilį nuo įbrėžimų: Šis automobilių susidūrimų vengimo juostelės yra pagamintas iš patvarios ir lanksčios medžiagos, kuri gali absorbuoti poveikį ir išvengti įbrėžimų ant savo automobilio duris ar bamperis.

2.Varva medžiaga: automobilių susidūrimų vengimo juostelės yra dėvėti, atsparus ir atsparus įbrėžimams, dėl savo didelio grynumo kristalų varva medžiagos.Ji taip pat turi gerą tvirtumą ir elastingumą.

3.Puikus Anti-susidūrimo Funkcija: anti-susidūrimo juostelės turi gradientu spalvą, kuri prideda grožio ir saugos jūsų automobilį.Ji blizgučiai puikiai tamsoje, todėl jūsų automobilio patrauklumą ir saugus.

4.Paprasta ir Saugi Įdiegimas: Jums nereikia punch skylės ar žalą, duris, įrengti automobilių susidūrimų vengimo juostelės.Pastos dizainas leidžia patogiai ir patikimai.Tai yra paprastas ir saugus.

5.Kelis kartus: Šis automobilių susidūrimų vengimo juosta gali apsaugoti įvairių dalių jūsų automobilį nuo įbrėžimų ir įlenkimų.Jis gali tilpti krašto durys, galinis bamperis, bamperio kampų, ir daugiau.

.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Pateikti Reitingas

    Panašūs Produktai

    Matching Products

    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių