PAKROVIMO VAIZDAI
Kitos Sporto Šakos Ir Pramogos

Skaidrus 3.5 -6 Colių Dėklas Universalus Vandeniui Mobilieji Telefonai Naudinga, Patogu Naudoti, Lengvas, Nešiojami Krepšiai

(0 Atsiliepimai)
€2.19 €0.77

Žymos:

Prekės kodas:t175716

Atsparus vandeniui, mobiliojo Telefono Dėklas Universalus Povandeninis Sausas Krepšys Atveju Universaliųjų mobiliųjų Telefonų Turėtojas, Aišku, Padengti Vandeniui su Kaklo

Kulka Taškų: 1. [ Bauda Kokybės Medžiagų ] Tai vandeniui atsparus dėklas yra pagaminti iš tvirtos ir ilgalaikės PVC ir rišimo medžiagos, kurios gali atsispirti vandens spaudimą ir blokuoti vandens patekimo.Jis užsifiksuos savo telefono saugiai ir konservai ji sausa ir sveika vandens.Jūs galite turėti sprogimo vandens su šia vandeniui atsparus dėklas.

2. [ Gražiai Paruošta ] Šio telefono dėklas atsparus vandeniui dėklas leidžia jums naudoti savo telefono, be jokio vargo vandens.Ji yra aiški ir reaguoja jutiklinis ekranas, kuris leidžia jums valdyti savo telefoną sklandžiai.Ji taip pat yra glotnus ir lygus dizainas, kuris įrodo, puikus meistriškumo.

3. [ Naujos Konstrukcijos ] Jūs galite lengvai įdėti savo telefoną į šio telefono dėklas atsparus vandeniui dėklas ir sandarinimo ji su snap lock.Dėklas yra lengvas ir plonas, todėl galite nešioti be jokio vargo.Taip pat galite naudoti savo telefoną įprastai per maišelis, nes ji palaiko veido ID ir pirštų atspaudų išlaisvinti.

4. [ Nešioti Patogiai ] Šio telefono dėklas atsparus vandeniui dėklas turi 360 laipsnių sukimosi dizaino ir reguliuojamas virvelę.Ji yra paprasta naudoti ir nešiotis.Galite tinkinti ilgio ir išvengti lynų vyniojimo.

5. [ Bendrosios paskirties Projektavimo ] Šis dėklas leis prisitaikyti prie bet kokių išmanųjį telefoną su lengvumu.Ji gali turėti mobiliojo ryšio telefonai iki 6,5 colių dydžio, todėl universali ir praktiška skirtingus vartotojus ir jų poreikius.Šis maišelis yra universalus ir patogus aksesuaras jūsų telefoną.

Šis vanduo telefono dėklas yra pagamintas iš poilsio-tikino medžiaga, kuri yra atsparus vandeniui, dulkėms bei įbrėžimams atsparus.Jis yra puikus meistriškumo ir specialaus dizaino, kad neleidžia vandeniui patekti į ruonių.Lynas ar virvė yra nuimamas ir reguliuojamas, todėl galima nešioti ant kaklo su ne nerimauti apie lynų vyniojimo.Jis yra universalus ir tinka dauguma smartphonach iki 6,5 colio.Mėgaukitės savo vandens veikla su šiuo vandens telefono dėklas.

Specifikacija:

Produkto pavadinimas: reguliuojamas virvelę mobiliojo telefono neperšlampamas maišelis

Medžiaga: PVC juostos

Dydis: 11*22cm/4.33*8.66 colių

Sustabdyti dirželis: ilgiausia apimtis 96cm/37.8 colių, kuo apimtis 54cm/21.26 colių

Spalva: Juoda

Naudojimas: Tinka žaisti vandenyje, plaukimas, nardymas, banglentės ir lauko alpinizmo ir kempingas vasarą.

Pakavimo Sąrašas:

telefonas atsparus vandeniui krepšys*1

.

  • Funkcija 5: Mobiliojo Telefono Dėklas
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Funkcija 6: Byla
  • Modelio Numeris: Atsparus Vandeniui, Mobiliojo Telefono Dėklas
  • 4 funkcija: Padengti
  • 3 funkcija: krepšys atveju
  • 2 funkcija: Mobiliųjų Telefonų Turėtojas
  • Funkcija 1: Atsparus vandeniui
  • Pateikti Reitingas

    Panašūs Produktai

    Matching Products

    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių