PAKROVIMO VAIZDAI
Virtuvė,Valgomasis & Baras

Gėlių Spausdinti Indų Džiovinimo Kilimėlis Super Absorbentas Virtuvės Skaitiklis Nutekėjimo Pagalvėlės, Stalo Puodelio, Buteliuko Kriaukle Vandeniui neslidus Kilimėliai

(0 Atsiliepimai)
€23.56 €11.78

Žymos:

Prekės kodas:t1756

● Funkcija :

● medžiagos-- natūralaus saugus diatomaceousand ir gumos,žemę su super vandens sugeriamumo ir Greitas džiovinimas,Padėti savo indų sausas greičiau, daugiau, laikantis higienos reikalavimų, ir išlaikyti stalviršio, švari ir tvarkinga visais laikais.

●Anti-slip & Patvarus-- apačioje guma palaikymas indų džiovyklė motina turi gera anti-slydimo poveikį.Neslidus, atsparus vandeniui ir atsparūs karščiui.Įdėti daiktus į džiovinimo motina, ir non-slip dugno bus adsorbuotos ant stalo, kad būtų išvengta jų juda.Apačioje guma gali išvengti išsiliejusių skysčių iš kenkia lentelė.Virtuvės indai, indų džiovinimo pagalvėlės yra plyšimui atsparaus dilimui ir gali būti naudojamas ilgą laiką.

● Nutekėtų vanduo ir Splash proof-- Padėti išplauti indus į kanalizaciją, vandens, užkirsti kelią pelėsių ir bakterijų, ir iš karto išlaikyti savo countertops, švari ir tvarkinga.

● Lengva valdyti & Clean-- virtuvė džiovinimo kilimėlis gali būti susukti ir saugomi stalčių be pradėjimo papildomos erdvės.Jei yra dėmių, tiesiog nuvalykite jį su drėgna kempine/audinys.Už giliau dėmių, Gali būti valomas su indų ploviklis.Po skalavimo, tai gali būti čerpių, ant stalviršio arba tvirtinamas ant pakabos, kad ji sausos normali oro cirkuliacija.

● Naudojimas: Ji gali būti naudojami ne tik kaip kavos padas, bet taip pat plačiai naudojamas kaip stalo įrankiai džiovinimo padas indai ir puodeliai virtuves, barai ir vonios kambariai.

●Dydis:

20x30cm/7.8*11.8 į

30x40cm/11.8*15.7 į

40x50cm/15.7*19.7 į

40x60cm/15.7*23.6 į

45x70cm/17.7*27.6 į

50x60cm/19.7*23.6 į

50x80cm/19.7*31.5 į

50x110cm/19.7*43.3 į

Dėl vadovo matavimo, prašome leisti po 0,5-1 colio klaida.

Dėmesio: Įvairūs kompiuteriai ekrano įvairių spalvų, tikroji spalva gali šiek tiek skirtis nuo paveikslėlyje.Ačiū už jūsų supratimą.

●Individualų Paslaugos:

Visos džiovinimo kilimėlis gali būti pritaikytas.Jūs galite spausdinti bet kokius vaizdus, pavyzdžiui, internete arba foto savo augintinio, naujas brėžiniai savo meno kūrinį.

Jūs galite susisiekti su mumis prieš jums mokėti, ir susidaryti aiškų vaizdą ir dydį.Mes parengsime jums.(Didesnis apibrėžimą, vaizdo ,daugiau, aišku, džiovinimo kilimėlis bus)

Produktų Ekranas:

.

  • Stilius: Modernus Stilius
  • prekių 2: stalo apdailos ir priedai
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • reikmenys 6: lentelėje kilimėlis
  • reikmenys 7: placemat
  • reikmenys 1: virtuvės reikmenys
  • reikmenys 8: stalas padas
  • Stalo Apdailos Ir Priedai Tipas: Kilimėliai & Pagalvėlės
  • CN: Jiangsu
  • Formos: Stačiakampis
  • Medžiaga: Diatomėjomis Purvo
  • Pateikti Reitingas

    Panašūs Produktai

    Matching Products

    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių