PAKROVIMO VAIZDAI
Sportas Ir Pramogos

Sustorėti Žiemą Šiltą Kepurę Vyrų Dirbtiniais Kailiais Bombonešis Skrybėlę Ausų Flap Kepurė Moterims Minkštas Šilumos Kepuraitės Skrybėlės Lauko Žvejyba, Slidinėjimas Bžūp Skrybėlės

(0 Atsiliepimai)
€3.85 €2.50

Žymos:

Prekės kodas:t17495

Aprašymas:

Likti šiltas ir stilingas, per rudens ir žiemos sezonų su mūsų Žiemos Megzti Skrybėlę.Tai skrybėlių funkcijos jaukus vilnos pamušalas, suteikti puikų izoliacija ir komfortą šaltu oru.Megzti šildomi priduria, liesti stilių savo komplektus, todėl yra universalus aksesuaras tiek vyrams, tiek moterims.

Pagaminti iš aukštos kokybės medžiagų, ši skrybėlę siūlo puikią šilumos ir ilgaamžiškumo.Vilnos pamušalas suteikia papildomo sluoksnio izoliacija, išlaikyti savo galvą ir ausis apsaugotas nuo vėsus vėjas.Minkštas ir tampus mezgimo audinys užtikrina aptemptas ir patogiai dauguma galvos dydžio.

Sukurta universalumas, tai skrybėlė tinka įvairių lauko veikla, pavyzdžiui, žygiai, slidinėjimas, arba tiesiog kasdieniam naudojimui.Tai lengvas ir sulankstomas, todėl jį patogu nešiotis krepšyje ar kišenėje, kai jo nenaudojate.Klasikinis dizainas ir vientisų spalvų variantų, kad būtų lengva sujungti su bet kokios aprangos.

Į dvisluoksnį statyti šią skrybėlę prideda papildomų šilumos izoliacija ir per šaltesnis mėnesius.Vilnos pamušalas veiksmingai spąstus šilumos, o megzti šildomi priduria, stilingas touch.Jis puikiai tinka išlaikyti savo galvą ir ausis, jaukus, per pasivaikščiojimus parke, lauko nuotykius, arba kasdien siuntinys.

Produkto pavadinimas: išlaikyti šiltas adata audimo bžūp

Medžiaga: Poliesteris

Spalva: kaip parodyta paveikslėlyje

Dydis: kaip parodyta paveikslėlyje

Paketą sudaro: 1*šilta adatos audimo dangtelis (galima pasirinkt)

Pastabos:

1. Prašome leisti 0-1 colių klaidų dėl rankinis matavimas.Ačiū už jūsų supratimą.

2. Monitoriai yra ne kalibruotas pat, prekę spalvos rodomos nuotraukos gali būti rodomi šiek tiek skiriasi nuo realaus objekto.

.

  • Medžiaga: MEDVILNĖS
  • Modelio Tipas: Kietas
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Lytis: Vyrai
  • Pateikti Reitingas

    Panašūs Produktai

    Matching Products

    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių