PAKROVIMO VAIZDAI
Nešiojamieji Kompiuteriai & Raštu Pagalvėlės

Reljefinis Odos Leidinys Rašymo Sąsiuvinis Antikvariniai Kasdien Notepad Sketchbook Dekoravimo Reikmenys Sąsiuvinis Su 200 Puslapių

(0 Atsiliepimai)
€24.92 €12.46

Žymos:

Prekės kodas:t166518

Šis reljefinis odos leidinys idealiai tinka keliautojams, rašytojai, mokytojai, studentai, ir autoriai.Su savo kompaktiško ir nešiojamų dizainas, lengva imtis, kur jums eiti.Leidinyje yra supakuota su 200 puslapių patvarus popierius, todėl puikiai tinka rašyti, pažymėti-atsižvelgiant, ar net kaip vadovas.Pagamintas iš PU odos padengti, tai tiek stilingas ir tvirtas.

Techniniai duomenys:

Pavadinimas: reljefinis odos leidinys rašymo sąsiuvinis

Gaminio dydis: apie 21.5x14.5cm/8.46x5.71 cm

Medžiaga: oda, popierius

Svoris: apie 380g

Pakavimo Sąrašas:

1pc iš reljefinis odos leidinys rašymo sąsiuvinis

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Puikus Meistriškumo: Šis reljefinis odos leidinys rašymo sąsiuvinis yra unikalus ir kruopščiai paruošta su ranka,-baigta odos padengti, todėl ji puikiai tinka keliauti, žurnalų ar vadovus.Ji taip pat yra unikalus ir tinka atmintį, kaip jūs galite įrašyti savo prisiminimais ir mintimis šis elegantiškas notepad.

2.Pakelti Savo Rašymo Patirtį: Mėgautis elegancija ir ilgaamžiškumo mūsų reljefinis odos leidinys rašymo sąsiuvinis.Su 200 puslapių ne skvarbus popieriaus, tai kūrybos leidinys nešiojamas kompiuteris yra puikus kompanionas įrašyti savo kelionių idėjomis, užsirašyk savo mintis, arba nupiešti savo svajones.

3.Patvarus ir Prabangus: derliaus įkvėpė reljefinis dizainas šio odos rašymo sąsiuvinis išsiskiria meistriškai padaryta, pjovimas, dažymas, įspaudas, ir atraižos.3D tekstūruotos apdaila, prideda prie jos grožis ir ilgalaikiškumas, dėka aukštos kokybės PU odos padengti ir tvirtas puslapių.

4.Kelionės-Ready: Šis reljefinis odos leidinys rašymo sąsiuvinis yra puikus kompanionas jūsų verslo keliones, kaip jis yra kompaktiškas ir nešiojamas, matavimo tik 21.5x14.5cm.Jūs galite lengvai įdėti jį į savo maišelį, kuprinę ar lagaminą ir užsirašyti savo pastabas, idėjas, prisiminimus, kur jums eiti.

5.Praktinių Dovanų: Paminėti ypatingą progą, tai reljefinis odos leidinys rašymo sąsiuvinis, unikalus gimtadienį, jubiliejų, vestuves ar baigimo dovana rašytojai, mokytojai, studentai ir autoriai.

.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Pateikti Reitingas

    Panašūs Produktai

    Matching Products

    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių