PAKROVIMO VAIZDAI
Skaitmeniniai Garso Ir Vaizdo Įrašai

1 Pora Pakeitimo Ausų Pagalvėlės Earmuffs Ultra-minkšta Kempinė Pagalvėlių Beats Studio 2 3 Laidinio Belaidžio ryšio Ausinių Priedai

(0 Atsiliepimai)
€7.76 €4.27

Žymos:

Prekės kodas:t16374

1. Suderinamumas: šis pakeitimas ausinės dangtelis yra specialiai suprojektuoti ir visiškai tinka Beats Studio3 ir Studio2 ausinės, nesirūpindami dydžio neatitikimas ar sunku montavimas.

2. Aukštos kokybės medžiaga: jis yra pagamintas iš pažangių atminties Medvilnės ir išskirtinį dirbtinės odos siekiant užtikrinti ilgalaikį patvarumą ir suteikti aukštos kokybės klausymo patirtį.

3. Išplėstinė Komfortas: atminties medvilnės ausinės dangtelį galima savarankiškai reguliuoti pagal jūsų ausies modelis, tinka ilgalaikiam naudojimui, todėl jums neprilygstamą komfortą.

4. Paprastas montavimas: garso ausinių pakeitimo dangtelis yra įmontuota į plastikinę dangą, kuri yra patogi tvirtinimo ausines.Jūs galite lengvai užbaigti diegimą, be profesinės technologija.

5. Triukšmo izoliacija: aukštos kokybės medžiagų ir dizaino šis ausinių, padengti gali atkirsta išorės triukšmą ir užtikrinti, kad jūs galite mėgautis aiškiais ir originalios muzikos, bet aplinka.

.

  • Prekės Pavadinimas: JINHF
  • Elemento Tipas: Ausų Pagalvėlės
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Pateikti Reitingas

    Panašūs Produktai

    Matching Products

    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių