PAKROVIMO VAIZDAI
Vandens Sportas

Apvynioti SUP Pavadėlio Apvynioti Irklas Lentos Pavadėlio Storio Riešo Dirželis, Stand-up Paddleboards Vertus Lyno Longboards Banglentę

(0 Atsiliepimai)
€5.07 €2.49

Žymos:

Prekės kodas:t162423

Savybės: Mažiau Painiojimąsi: Tai banglenčių irklas pavadėlio pagamintas iš labai stiprios elastinės TPU medžiagos padidinti ilgaamžiškumą.Į coiling pavadėlio sustoja jį tempti į vandenį ir bus lengvai išplėsti.

Patogus ir Reguliuojamas: patogus medžiaga, nuo jūsų odos-tinka ilgos dienos vandens, ir išvengti pūslių ir trinties.Reguliuojamo dirželio turi tobulina tinka lipdukai.

Daugkartinio naudojimo: Šis irklas pavadėlio yra paprasta naudoti ir pridėti.Taip pat galite jį naudoti, kai esate dėl valtys.Į SUP pavadėlio gali būti naudojamas ant burlenčių, bodyboard, ir kitų vandens.

Patvarus: Abu galus, tai paddleboarding pavadėlio yra suprojektuoti su pasisuka, sumažinti tikimybę painiojimąsi.Patvarus ryšio aparatūros reiškia, jums nereikia keisti banglenčių pavadėliu dažniausiai.

Nešiojamas Svoris: Šis čiurnos dirželis yra lengvas, ir labai lengvai įdėti į kišenę ar kuprinę, ir tai yra labai patogu atlikti..Todėl užtikrina didesnį efektyvumą ir lankstumą.

Techniniai duomenys: Medžiaga: TPU Spalva: Black/Green/Yellow Pakuotės Svoris: apytiksl.70g Dydis: Kaip Paveikslėlyje Parodyta Pastaba: Prašome leisti 1-2cm paklaida dėl rankinis matavimas.Prašome įsitikinkite, kad jums nereikia nepamiršti prieš jums pasiūlymą.Dėl skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Ačiū!Komplektą Sudaro: x 1Pc Irklas Lentos Pavadėlio

.

  • Taikoma Žmonių: Unisex
  • Tipas: Irklas Lentos Pavadėlio
  • Lauko Veikla: kaip aprašyta
  • Modelio Numeris: Irklas Lentos Pavadėlio
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Pateikti Reitingas

    Panašūs Produktai

    Matching Products

    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių