PAKROVIMO VAIZDAI
Namų Ūkio Merchandises

Buteliuko Dangtelį Daugkartinio naudojimo Dizaino Anti Išnyks Stilingą Vyno Butelio Dangtelį universalus Vyno Butelis Maišeliai dulkių apdangalai, Šeima, Kolegos,

(0 Atsiliepimai)
€5.48

Žymos:

Prekės kodas:t16120

Kulka Taškų:

1.Lengva Laikyti: Pridėti jolly prie savo vyno buteliai su mūsų Kalėdų gnome buteliuko dangtelį.Savo daugkartinio naudojimo dizainas yra mašina galima skalbti, lengva laikyti, ir eko-draugiškas.Išlaikyti savo gėrimais švenčių ir žalia, su šiuo lengvai valyti alternatyva.

2.Nėra Lengva Išnyks: Mėgautis puikios kokybės šios vilnos vyno butelis apima meistriškai rankų darbo su tvirtos medžiagos.Jos ne nyksta vilnonių medžiagų, savo vyno butelį, įsitikinkite, kad ieškoti švenčių visą sezoną ilgas.

3.Kalėdų Atmosfera: Pridėti kai Kalėdų elementus savo vyno buteliai su šių beveidis gnome apima.Jie puikiai tinka švęsti šventes, ir sukurti šventinę atmosferą.

4.Taikymo sritis: Suvynioti aplink, dauguma vyno butelius, šampano, arba likeris su savo universalus dydis, tai Kalėdų gnome vyno butelio dangtelį priduria, švenčių ir jauki aplinka-jūsų šventinį stalą.Tinka plinta nudžiuginti ir šiluma, per atostogų sezoną.

5.Unikali Dovana: Griovį nuobodžių dovanų maišeliai ir nustebinkite savo artimuosius šį atostogų sezoną su unikaliu Kalėdų gnome vyno butelio dangtelį.Idealus būdas pridėti švenčių prisiliesti prie bet kokio butelio ir įspūdį kolegoms, draugams ir šeimai: tiek vyrų, tiek moterų.

Aprašymas:

Pagamintas jaukus vilnos medžiagos ir skirtas švęsti šventes, jūsų alkoholiniai gėrimai buteliuose bus apsirengę stiliaus.Puikus šeimininkė dovanos ar pridedant švenčių prisiliesti prie savo namų.

Specifikacija:

1. Produkto pavadinimas: Kalėdų gnome vyno butelio dangtelį

2. Gaminio medžiaga: Vilna

3. Produkto svoris: (vidut.)23g

4. Gaminio dydis: (vidut.)10*10*50 cm/3.94*3.94*19.69 colių

Pakavimo Sąrašas:

1* Kalėdų Gnome Vyno Butelio Dangtelį

Skelbimas:

1. Dėl skirtingo apšvietimo bei ekrano parametrų, prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.

2. Dėl skirtingų vadovas matavimai, prašome leisti 1-2cm dydžio skirtumas.

.

  • Modelio Numeris: buteliuko dangtelį
  • Medžiaga: Šilko
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Pateikti Reitingas

    Panašūs Produktai

    Matching Products

    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių