PAKROVIMO VAIZDAI
Namų Ūkio Merchandises

2X Žolelių/Prieskonių Malūnėlis Matinis Aliuminio Lydinio Šlifavimo Sektoriaus Dantų Tabako Šlifuoklis Keturių sluoksnių Dūmų Šlifuoklis 63MM

(0 Atsiliepimai)
€31.27 €17.82

Žymos:

Prekės kodas:t1578

Sveiki atvykę į mūsų parduotuvę.

Mūsų gaminiai yra prieinamos kainos ir geros kokybės.Mes paramos dropshipping ir didmeninė prekyba .Jei jūs norite dirbti su mumis ilgą laiką, susisiekite su mumis ir mes suteiksime jums labai palankios kainos.Geriausi Linkėjimai!

AUKŠČIAUSIOS KOKYBĖS IR DURABILTY - Tikslumo malti 4 dalis, 3 kameros malūnėlis pagamintas iš anoduoto Kosmoso Klasės Aliuminio Lydinio, su super slim, non-stick nailonas O-žiedas šilkiniai sklandžiai šlifavimo; Mūsų 100% CNC apdirbta vienetų puikiai kartu ir nailono žiedas apsaugo metalo-metalo susisiekti, kai šlifavimo, užkirsti kelią likučių sukurti ir klijuoti skirtingai nei prastesnės cinko lydinys versijas.

PUIKIAI ŠLIFUOTI KIEKVIENĄ KARTĄ! - Alsuoja iki 28 razor sharp "Liūto Dantis" lenkti deimantas, dantų supjaustyti ir pūkas jūsų žolė, mūsų šlifavimo užtikrintas optimalus padengimas ir paviršiaus plotą.Tiksliai dydžio ir pateikti skyles antroji kolegija užtikrina, kad tik žolė žemės į tinkamą dydį patenka per valdai kamera žemiau -- svarbu gauti labiausiai iš jūsų riedėjimo patirties.

UNIVERSALUS SAUGOJIMO IR PERKĖLIMO - magnetinis dangtelis yra laikomi sandariai uždaryti sandėliavimo dvi stiprios, retųjų žemių neodimio magnetai, stipriausia prieinama!Ir, krepšys leidžia jums lengvai ir saugiai priimti jį su jumis!Diskretiška Pakuotė - mūsų šlifavimo laivo paprasto kartono išorinio langelį su jokios nuorodos į turinį.Jūsų žolė šlifuoklis atvyksta slaptas!

Mikrometras EKRANO IR MINI-GRANDIKLIS - A Mikrometrų ekrano laimikio itin smulkių mala trečiojoje kameroje ir mini-grandiklis įrankis yra įtrauktas valymo ir užtikrinti, nieko nėra užmirštas.

spalva: pilka

medžiaga: aliuminio lydinys

dydis: 63mm

Pakuotės Turinys:

2 x Malūnėlis

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesos atspindys ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Prekės Pavadinimas: FGHGF
  • Pateikti Reitingas

    Panašūs Produktai

    Matching Products

    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių